Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 17:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

David Fincher a jeho seriál Mindhunter sa vďaka plnohodnotnému traileru pokúša dostať do hláv nebezpečných psychopatov či sériových vrahov

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER NETFLIX
Uložiť Uložené

Spojenie Finchera so streamovacím gigantom menom Netflix už v minulosti u divákov zabodovalo. Podarí sa im to aj so sľubným krimi projektom Mindhunter?

O nadchádzajúcom seriálovom krimi projekte s názvom Mindhunter, ktorý vzišiel zo spolupráce medzi slávnym režisérom Davidom Fincherom (Fight Club, The Game, Se7en) a známym streamovacím gigantom menom Netflix, sme vás naposledy informovali ešte začiatkom tohto marca, keď sa nám vôbec po prvýkrát predstavil prostredníctvom krátkeho teaseru. A hoci ho môžeme pokojne označiť za vizuálne naozaj zaujímavý, príliš veľa nám toho neprezradil. Oveľa viac už ale odhaľuje trailer dnešný, ktorý je zároveň aj konečne plnohodnotný. Necháte sa teda zatiahnuť do myslí tých najhorších vrahov? Nižšie priložená ukážka vám rozhodne napovie.

Seriál bude adaptáciou knižného bestselleru Mindhunter: Inside the FBI’s Serial Crime Unit od Johna Douglasa a Marka Olshakera, zavedie nás do roku 1979 a predstaví nám dvojicu FBI agentov, ktorá vedie rozhovory s uväznenými sériovými vrahmi, aby sa následne pokúsila vyriešiť niektoré otvorené prípady. Čo sa hereckého obsadenia týka, zahrá si napríklad Jonathan Groff, Holt McCallanayAnna Torv či Hannah Gross.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Okrem samotného Finchera (podľa IMDb zastreší 3 epizódy) sa réžie chopia aj Asif Kapadia (dokumenty Amy, Senna), Tobias Lindholm (dánske drámy Krigen, Kapringen) a Andrew Douglas (The Amityville Horror/3:15 zomrieš!). Všetkých desať epizód bude na Netflixe sprístupnených od 13. októbra (října) 2017. Čo hovoríte na plnohodnotnú ukážku? Dáte tomuto projektu šancu? Pre viac informácií klikajte sem a v závere si ešte nezabudnite vychutnať aj várku niekoľkých obrázkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia