Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2017, 19:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Deadpool 2 predstavuje svojich parťákov. Po strelkyni Domino sa konečne odhaľuje aj mutant Cable v podaní charizmatického Josha Brolina

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec Ryan Reynolds dnes ovládol internet. Z ničoho nič totiž vypustil dva celkom nové obrázky s Joshom Brolinom v úlohe mutanta Cablea. Naše očakávania stúpajú.

Produkcia druhého Deadpoola je momentálne v plnom prúde a my si už skutočne nevieme dočkať, čo si pre nás režisér David Leitch (Atomic Blonde, John Wick) spolu so scenáristami Rhettom Reeseom a Paulom Wernickom (obaja Zombieland, prvý Deadpool) pripravia tentokrát. Rozhodne to ale bude stáť za to. Po nedávnej dvojici obrázkov, ktoré ponúkli oficiálny pohľad na Domino v podaní herečky Zazie Beetz, nás dnes totiž nesmierne potešil Ryan Reynolds, a to zverejnením úplne prvých obrázkov s Joshom Brolinom v podobe Cablea (nájdete ich v galérii pod textom). A ako inak, neodpustil si ani na vtipný popis: „We all have that one, grumpy, heavily armed Uncle from the future. #PremiumCable #MaximumAsshole.

No zatiaľ čo Domino je skúsenou strelkyňou, schopnou manipulovať s pravdepodobnosťou, Cable je celkom iná liga. Ako už možno niektorí z vás vedia, ide o Cyclopsovho syna, šéfa X-Force a silového mutanta, ktorý dokáže nielen cestovať v čase, ale aj ovládať telepatiu či telekinézu. Na pokračovanie minuloročného R-kového hitu sa tak teraz tešíme ešte o čosi viac. Premiéra Deadpoola 2 je u nás naplánovaná na 31. mája (v Čechách 28. června) 2018 a pokiaľ sa chcete o snímke dozvedieť všetky známe informácie, vstúpte do tohto vlákna. Čo hovoríte na prvé obrázky s Cableom?

Domov
Zdieľať
Diskusia