Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2017, 22:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Otec filmového Cyborga sa rozhovoril o dotáčkach k Justice League. Bude sa meniť celková atmosféra filmu?

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Drahé dolaďovanie scén Jossom Whedonom má podľa herca za úlohu pozmeniť tón celej snímky.

Joe Morton sa v úlohe Dr. Silasa Stonea mihol už v Batman v Superman a svoju rolu si zopakuje aj v nadchádzajúcej Justice League. Otec filmového Cyborga nedávno participoval aj na náročných dotáčkach pod vedením Jossa Whedona. Podľa vlastných slov išlo v jeho prípade len o drobné dolaďovanie scén.

Otec filmového Cyborga sa rozhovoril o dotáčkach k Justice League. Bude sa meniť celková atmosféra filmu?
Zdroj: Warner Bros.

„Viem ale, že v prípade Raya Fishera, ktorý hrá Victora/Cyborga, tam boli nejaké výraznejšie úpravy, čo sa týka jeho postavy.“ Hoci samotný Morton netočil žiadne scény, ktoré by menili tón Snyderovho filmu, v jeho prípade išlo zrejme o výnimku. Herec sa vyjadril, že podľa jeho informácií je cieľom dotáčok pozmeniť atmosféru snímky.

„Podľa toho, čo som počul, tak myslím, že štúdiu sa výsledný film zdal príliš temný. Takže teraz pracujú na tom, aby mu dodali ľahší a zábavnejší tón. Znie vám to povedome? Podobná povesť sprevádzala svojho času aj Suicide Squad. Výsledok všetci poznáme. Whedon je však schopný, takže zatiaľ nie je dôvod mu príliš neveriť ... Age of Ultron cough cough... Joe Morton na záver tiež potvrdil, že s jeho postavou rozhodne máme počítať aj v sólovke Cyborga

Odporúčané
Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) 25. marca 2021, 14:30

K prebiehajúcim dotáčkam sa vyjadril aj Ben Affleck. Poznamenal, že Justice League nemohla získať lepšieho režiséra, ako Joss Whedon, po tom, čo bol Zack Snyder nútený od filmu odstúpiť kvôli rodinnej tragédii. Dodal, že prácu s Whedonom si užíva rovnako, ako spoluprácu so Snyderom a film samotný podľa neho bude mať presne "tú správnu atmosféru". „Začínam mať pocit, že to bude naozaj dobre fungovať,“ dodal Affleck.

Otec filmového Cyborga sa rozhovoril o dotáčkach k Justice League. Bude sa meniť celková atmosféra filmu?
Zdroj: Warner Bros.

Čo si myslíte o prebiehajúcich dotáčkach? Budú podľa vás ku prospechu snímky? Justice League vstúpi do našich kín 16. novembra (listopad) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia