Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 14:02
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Režisér Strážcov Galaxie James Gunn by sa mal spojiť s Davidom Hasselhoffom a prebrať k životu seriál Knight Rider

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prinesie ich spolupráca kultový seriál späť na televízne obrazovky?

Vyzerá to, že najznámejšie hovoriace auto na svete K.I.T.T. je už na ceste späť ku svojmu starému majiteľovi, ktorým nie je nik iný, než Michael Knight (David Hasselhoff). Dvojica James Gunn a David Hasselhoff sa prvýkrát stretla pri natáčaní Strážcov Galaxie 2, kde sa Hoff na chvíľu ocitol v koži Star-Lordovho otca, Ega. Neskôr dokonca účinkoval vo videoklipe s názvom "Guardians Inferno", vytvorenom k soundtracku spmínanej snímky.


V rozhovore s portálom TMZ povedal David toto: „Chceli by sme urobiť plnohodnotný seriál, momentálne riešime práva na jeho výrobu. Nikdy by táto myšlienka nevznikla, keby som nemal s Jamesom taký skvelý vzťah. Taktiež mi prezradil, že seriál pozerával keď mal osem rokov." Najznámejší záchranár z Pobrežnej hliadky ďalej pokračuje:Cením si Baywatch, no ešte viac si cením Knight Ridera. Práve riešime otázku, že by sme seriál mohli vrátiť späť na televízne obrazovky, čo je neuveriteľné. Je to pozitívum pre fanúšikov a ľudí, ktorí videli všetky tie nepodarené rebooty a filmy, pretože teraz by sme chceli seriál vrátiť do pôvodnej podoby. Urobiť ho presne takým, aký bol."

Posledný projekt o Knight Riderovi bol takisto seriál z roku 2008, rozprávajúci príbeh Knightovho syna Mike Traceura. Stanica NBC však seriál už po odvysielaní prvej série zrušila. V tom istom roku vyšiel rovnomenný televízny film, v ktorom sa dokonca objavil aj sám Hasselhoff. 


Zatiaľ nie je známe, kto by sa mal objaviť v hlavných úlohách. Pravdepodobnosť, že by sa Hasselhoff vrátil ku postave Michaela Knighta, je skutočne malá. Herec sa ku tejto možnosti vyjadril nasledovne:Nechajte ma hrať toho starého muža, nechajte ma hrať Devona. Už nemôžem behať, bojovať, skákať, no stále dokážem jazdiť." Bude zaujímavé sledovať, kto sa nakoniec posadí za volant slávneho auta s menom K.I.T.T.  Uvidíme teda, či sa Gunnovi podarí to, čo sa mu podarilo so Strážcami Galaxie, a teda priniesť úspech jednému z najznámejších seriálov 80. rokov, Knight Rider.

Režisér Strážcov Galaxie James Gunn by sa mal spojiť s Davidom Hasselhoffom a prebrať k životu seriál Knight Rider
Zdroj: Universal Television

Čo si myslíte o spolupráci Gunn-Hasselhoff? Má podľa vás seriál šancu v modernej podobe uspieť?

Domov
Zdieľať
Diskusia