Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 19:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Hiddleston sa musel pre úlohu Lokiho jednoducho narodiť. Na obrázkoch z Thor: Ragnarok z neho totiž srší neuveriteľná charizma

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem neho sme sa však dočkali aj nového pohľadu na Thora, Valkyrie či Brucea Bannera. Snáď sa teda ďalší trailer objaví už čoskoro.

Od zverejnenia júlového Comic-Con traileru je v súvislosti s očakávanou komiksovkou Thor: Ragnarok pomerne ticho. Nedávno sme sa síce dočkali nemalej porcie fotografií z magazínu Empire, no nejaká tá ukážka s ďalšími skvelými zábermi by nás dozaista potešila o čosi viac. Kým sa teda mediálna kampaň okolo nadchádzajúcej marvelovky rozbehne naplno, môžeme si opäť raz skrátiť čakanie celkom novou várkou obrázkov. Nájdete ich v galérii pod textom a okrem Lokiho (Tom Hiddleston), ktorý sa nachádza na väčšine z nich, uvidíte aj Thora (Chris Hemsworth), Valkyrie (Tessa Thompson) či Brucea Bannera (Mark Ruffalo). Bude práve tá dnešná várka predzvesťou blížiaceho sa traileru? Nuž, definitívnu odpoveď nám prinesú až najbližšie dni. V závere ešte dodáme, že premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 2. novembra (v Čechách už na 26. októbra/října) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia