Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2017, 15:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Star Wars vo svojom tíme pravdepodobne uvíta okrem Daniela Craiga aj Toma Hardyho či princa Harryho a Williama

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

John Boyega alias Finn má už po krk držania tajomstiev.

Pri natáčaní takých obrovských hitov akým je bez pochyby aj nový Star Wars: The Last Jedi nie je ničím výnimočné, ak sa na placi objavia aj mnohé celebrity, ktoré chcú nasať prítomnú atmosféru. Preto aj v tomto prípade kolovali rôzne dohady o tom, kto si prišiel do filmu zahrať nejakú malú rolu a kto bol len nezaujatým návštevníkom. Poslednú dobu internet obchádzali napríklad nepotvrdené informácie, že vo filme by si nejakú cameo roličku mohli zahrať aj princ Harry s princom Williamom. Vďaka hereckému predstaviteľovi Finna (John Boyega) môžeme ale naše dohady oficiálne uzavrieť.

Sám totiž prehlásil nasledovné: „Už mám dosť týchto tajomstiev. Prišli na natáčanie, boli tam. Už mám dosť toho tajnostkárenia. I tak sa mi zdá, že z natáčania unikli fotky. Vždy keď sa ma na to niekto pýtal, musel som byť vyhýbavý. Ale boli tam, no a taktiež aj Tom Hardy." Áno, počuli ste dobre. A teraz, keď budete pozerať nové Hviezde Vojny, spomeňte si na to, že pod maskou Stormtroopera sa môže skrývať jeden z princov alebo Tom Hardy. Po účasti Daniela Craiga (James Bond) na Star Wars VII, ktorý si v krátkej scéne zahral jedného zo Stromtrooperov (pozrite na video nižšie), by mohlo ísť o ďalšie známe tváre, hrajúce zatiaľ neurčité menšie role. Pevne veríme, že nebudú všetci poskrývaní za maskami pešiakov Impéria, ale niektorých z nich uvidíme ku príkladu aj v bare popíjať chutné mimozemské pivo. Pravdu sa ale so stopercentnou istotou dozvieme až 14. decembra (prosinec) 2017. Nezabudnite po premietaní pozorne sledovať záverečné titulky!


Star Wars vo svojom tíme pravdepodobne uvíta okrem Daniela Craiga aj Toma Hardyho či princa Harryho a Williama
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia