Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2017, 19:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

M. Night Shyamalan už pracuje na filme Glass, pokračovaní svojho thrilleru Split. O čom bude a môžeme sa tešiť aj na návrat Brucea Willisa?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvé stručné informácie o príbehu.

M. Night Shyamalan sa minulý rok vrátil do prvej ligy výborným thrillerom Split. Pokiaľ ste film videli, viete, že režisér záverečnou scénou zaujímavo nadviazal na svoju temnú drámu Vyvolený (Unbreakable) z roku 2000. Ihneď sa rozprúdili debaty, či sa dočkáme ďalšieho dielu, tentokrát aj s Bruceom Willisom. Shyamalan dlho neváhal a oznámil prácu na filme Glass, ku ktorému máme k dispozícii oficiálnu synopsu. Čo sme sa dozvedeli?

M. Night Shyamalan už pracuje na filme Glass, pokračovaní svojho thrilleru Split. O čom bude a môžeme sa tešiť aj na návrat Brucea Willisa?
Zdroj: Universal Pictures

Vráti sa samozrejme Bruce Willis ako David Dunn a Samuel L. Jackson ako Elijah Price, známy pod prezývkou Mr. Glass. James McAvoy si zopakuje úlohu Kevina a pridá sa aj Anya Taylor-Joy ako Casey. O čom bude samotná snímka? Dunn prenasleduje Crumba a jeho nadľudskú osobnosť The Beast v sérii eskalujúcich stretnutí. Elijah Price bude vystupovať ako šedá eminencia ťahajúca za nitky. Zároveň sa snaží Dunna a Crumba postaviť proti sebe kvôli vlastným záhadným plánom. Zároveň má k dispozícii závažné tajomstvá, ktoré majú zásadný vplyv na životy oboch mužov. Produkciu opäť obstará samotný Shyamalan a overený Jason Blum. Predbežný plán premiéry je stanovený na 18. januára (leden) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia