Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2017, 12:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorcovia Stranger Things majú jasno: Môžeme sa tešiť ešte na minimálne na dve ďalšie série

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Výlety do mestečka Hawkins druhou sériou neskončia.

Druhá séria obľúbeného seriálového hitu Stranger Things nás síce ešte len čaká, bratia Dufferovci však už rovno oznámili, že sa môžeme tešiť aj na tretiu. A pokiaľ pôjde všetko dobre, tak sa dočkáme aj štvrtej. Matt a Ross Dufferovci mali od začiatku v pláne vyrozprávať príbeh v štyroch či piatich sériách, momentálne sa zdá, že dostaneme "len" štyri.

Netflix síce ešte tretiu sériu oficiálne neoznámil, Dufferovci sú však presvedčení, že ešte minimálne dva ďalšie roky s obľúbenými hrdinami určite strávime. „Plánujeme, že to bude príbeh na 4 série a potom koniec,“ prezradil Ross. Bratia dodali, že musia príbeh neustále udržiavať a správne regulovať.

„Aj keď neviem, či dokážeme obhájiť, že sa tým deckám vždy raz za rok stane niečo zlé,“ povedal Matt. „Je to absurdné! Mali by z toho mesta vypadnúť!“ dodal ironicky Ross. Druhá séria dorazí 27. októbra (října) tohto roku a všetko potrebné sa o nej dočítate v nasledujúcom vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia