Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2017, 21:02
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Scenárista a tvorca seriálu True Detective sa plne sústreďuje na písanie tretej série

FILMY A SERIÁLY TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Všetky projekty kvôli tomu necháva bokom.

Po menej úspešnej druhej sérii seriálu True Detective sa nečudujeme, že žiadne konkrétne novinky o pokračovaní dlho neprichádzali. Scenárista oboch sérii Nic Pizzolatto bol stále zamestnaný prácou na adaptácii svojej knihy Galveston pre filmové plátno, a aj scenárom pre remake The Magnificent Seven. Ďalej pracoval aj na reboote Perry Mason pre HBO, v ktorom si hlavnú rolu zahrá Robert Downey Jr. To už však naďalej neplatí. Pizzolatto naďalej nepracuje na Perry Mason a odteraz sa plne sústreďuje na tretiu sériu svojho seriálu True Detective, ktorú povedie oscarový herec Mahershala Ali. Čo sa týka scenáru pre Perry Mason, tak Pizzolatta nahradí dvojica Rolin Jones a Ron Fitzgerald (Weeds, Friday Night Lights).

Ak majú ale HBO a tvorca seriálu napraviť chyby z druhej série, mali by spojiť scenáristu s jedným režisérom, aj keď Pizzolatto nebol údajne príliš nadšený z pozornosti, ktorú režisér Cary Fukunaga po prvej sérii obdržal. Nikto nenaznačuje, že tretia séria potrebuje byť rovnaká ako prvá, ale Pizzolatto vyžaduje, aby niekto prijal tú ťažkú úlohu a preniesol jeho písmo na obrazovky. Bolo by to lepšie než len hľadať ten najefektívnejší a najrýchlejší spôsob dokončenia.

Scenárista a tvorca seriálu True Detective sa plne sústreďuje na písanie tretej série
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia