Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2017, 22:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Matt Damon sa chce v originálnej sci-fi satire spolu s manželkou zmenšiť a pomôcť tak planéte s preľudnením

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujímavý projekt Alexandra Paynea už čoskoro dorazí s plnohodnotným trailerom.

O svojráznej sci-fi satire Downsizing sme vás už na Filmkulte informovali. Novinka oscarového Alexandera Paynea (Bokovka) s nabitým hereckým obsadením sa momentálne predstavuje vôbec prvými zábermi. Na regulérny trailer si počkáme až do 12. septembra (září), ale námet a tvorcovské zloženie zatiaľ pôsobia nesmierne lákavo.

Vo filme sa prenesieme do sveta, kde sa zmenšovanie ľudí stalo efektívnym riešením na preľudnenie planéty. Paul (Matt Damon) a jeho žena Audrey (Kristen Wiig) sa rozhodnú opustiť svoje stresujúce životy, nechať sa zmenšiť a pripojiť s k ľuďom, ktorý tento zákrok už podstúpili. Režisér snímku popísal ako "Black Mirror videný Robertom Altmanom". Okrem Damona a Wiig uvidíme aj Christopha Waltza, Lauru Dern, Hong Chau, Neila Patricka Harrisa či Jasona Sudeikisa. Downsizing dorazí do kín 22. decembra (prosinec) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia