Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2017, 4:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zúfalá matka, ktorej zabili dcéru sa v neuveriteľne čiernej krimi komédii vysmieva neschopným policajtom, vrahovi a zároveň aj celému svetu

FILMY A SERIÁLY THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING MISSOURI
Uložiť Uložené

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri s výborným obsadením, na čele s Frances McDormand, Woodym Harrelsonom a Samom Rockwellom láka novým trailerom.

Čierna krimi komédia Three Billboards Outside Ebbing, Missouri si na naše stránky už cestu našla, teraz však prichádza nový trailer. Oproti pôvodnému sa nesie v pokojnejšom tempe, čo ale nič nemení na fakte, že nás pravdepodobne čaká výborný film. Tento fakt potvrdzujú aj prvé pozitívne recenzie z Benátok - Rotten Tomatoes hlási 95% s priemerným ratingom 8,4.

V snímke režiséra Martina McDonagha (In Bruges) budeme sledovať Mildred Hayes (Frances McDormand), ktorú neznámy vrah pripravil o dcéru. Keďže sa ho však polícii nedarí vypátrať, Mildred mužom zákona pripomenie ich neschopnosť prostredníctvom troch výrazných billboardov. Ale takýto čin sa samozrejme nezaobíde bez následkov. Okrem McDormand uvidíme aj ďalších výborných hercov, ako Woody Harrelson, Sam Rockwell, John Hawkes, Peter Dinklage, Lucas Hedges či Abbie Cornish. Na Slovensku by sme sa snímky mali dočkať 22. februára (únor) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia