Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2017, 9:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Upíri, démoni, vlkolaci či posadnuté bábiky. Hororový seriál Lore nám predstaví šesť desivých príbehov, ktoré sa skutočne stali

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravá dávka strachu na sychravý jesenný večer.

Originálny seriál od Amazonu s názvom Lore sme si už v krátkosti predstavili. Štúdio nám však teraz ponúklo oficiálny trailer. Celý projekt vychádza z populárneho podcastu a ponúkne nám hneď 6 strašidelných príbehov, ktoré budú inšpirované skutočnými ľuďmi a udalosťami. Celková koncepcia epizód bude tiež zaujímavá: pôjde totiž o mix dokumentárnych záberov, hraných pasáží či dobových fotografií a dokumentov.

Lore si na paškál vezme populárne hororové propriety, ako upírov, vlkolakov, duchov či posadnuté bábiky a vyrozpráva nám príbehy ľudí, ktorí mali s týmto paranormálnym svinstvom reálne zážitky. V seriáli uvidíme Roberta Patricka (Terminator 2), Kristin Bauer van Straten (True Blood), Adama Goldberga (Fargo), Holland Roden (Teen Wolf), Colma Feorea (House of Cards) a Campbella Scotta (The Amazing Spider-Man). Celý projekt má pod dohľadom Aaron Mahnke. Premiéra Lore je štýlovo naplánovaná na piatok 13. októbra (říjen) 2017. Presvedčil vás trailer?

Upíri, démoni, vlkolaci či posadnuté bábiky. Hororový seriál Lore nám predstaví šesť desivých príbehov, ktoré sa skutočne stali
Zdroj: Amazon Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia