Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2017, 13:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Člena tímu Narcos zavraždili v Mexiku, kde vyberal miesta na natáčanie 4. série. Rozstrieľané telo našli v štáte s najvyšším počtom vrážd

FILMY A SERIÁLY MEXIKO NARCOS
Uložiť Uložené

Natáčanie štvrtej série bude musieť prejsť zmenami.

Seriál Narcos sa vďaka svojim trom sériám o drogových vojnách v Južnej, Strednej aj Severnej Amerike stal kultovým a aj keď v poslednej sérii Pablo Escobar už viac nefiguruje, fanúšikovia si užili aj príbehy o jeho nasledovníkoch z Cali kartelu. Na samotnom konci tretej série sa záujem vyšetrovateľov postupne presúval z Kolumbie do Mexika, čím seriál naznačoval, že štvrtá séria sa bude venovať práve drogovým kartelom v Mexiku, kde je to dodnes veľmi nebezpečná a aktuálna téma. Narcos chceli v novej sérii pokryť príbehy kartelu Juarez, a tak do Mexika vyslali aj svojho skúseného vyhľadávača lokalít Carlosa Munoza Portala, ktorý pracoval na filmoch ako Rýchlo a zbesilo či bondovke Spectre. Carlos mal za úlohu vybrať niekoľko najlepších lokalít, kde by sa štvrtá séria mohla natáčať, lenže z jeho úlohy sa napokon stala tragédia.

Carlosa pred niekoľkými dňami mexické autority objavili rozstrieľaného pri hraniciach mexického štátu Hidalgo, kde je miera vrážd jedna z najvyšších v celej krajine. Skaut mal rozstrieľané aj auto a nanešťastie miestna polícia ani len netuší, ako mohlo ku vražde dôjsť, pretože jeho telo bolo objavené v odľahlej časti a neexistujú ani žiadni svedkovia. Nevedno teda, či ide o odkaz filmárom, aby sa do Mexika nemiešali, alebo bol Carlos len v zlom čase na zlom mieste a skončil rovnako ako ďalších 181 zavraždených ľudí v štáte Hidalgo v júli tohto roku. Momentálne je otázne, či produkcia bude pokračovať v Mexiku, alebo sa vráti späť do Kolumbie, avšak štvrtú sériu Narcos by to ohroziť nemalo.

Odporúčané
Brutálny mexický kartel poslal do ulíc 700 zabijakov. Tajomného narkobaróna El Maya nikdy nechytili Brutálny mexický kartel poslal do ulíc 700 zabijakov. Tajomného narkobaróna El Maya nikdy nechytili 15. februára 2023, 12:30


Domov
Zdieľať
Diskusia