Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 9:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér World War Z nám v upútavke so sympatickou Blake Lively predstaví život slepej ženy, ktorej sa po očnej transplantácii zmení svet

FILMY A SERIÁLY BLAKE LIVELY
Uložiť Uložené

Vidieť len tmu a jedného dňa objaviť svetlo? Aké to asi môže byť?

Gina (Blake Lively) a jej životný partner James (Jason Clarke) majú takmer dokonalé manželstvo. Gina bola v detstve pri nebezpečnej nehode oslepená, a preto je od Jamesa prakticky úplne závislá. Svoj svet vidí len prostredníctvom manželovho popisu a svojej vlastnej predstavivosti. Po úspešnej transplantácii rohovky sa však ich spoločný život obráti naruby. Gina sa na svet začne pozerať s úžasom a pocitom nezávislosti a v Jamesovi sa začnú rodiť ohrozujúce pochybnosti. Až keď Gina začne opätovne strácať svoj vzácny zrak, konečne si uvedomí znepokojujúcu pravdu o svojom manželstve.

V dráme s výstižným názvom All I See Is You si okrem mladej Blake Lively a Jasona Clarkea zahrá aj exotická kráska Yvonne Strahovski, Danny Huston, Ahna O’Reilly a Wes Chatham. O réžiu filmu sa postaral tvorca World War Z či James Bond: Quantum of Solace, Marc Forster. Premiéra tejto kvalitne pôsobiacej drámy je datovaná k 27. októbru (říjen) 2017. Z upútavky na nás Forsterova snímka urobila vcelku slušný dojem. A čo na ňu vravíte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia