Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017, 14:07
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

20th Century Fox už našlo náhradu za Bryana Singera. Biografickú drámu o Freddiem Mercurym dokončí režisér Eddie the Eagle

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio nestrácalo čas a Dexter Fletcher sa čoskoro pustí do práce.

Štúdio 20th Century Fox len pred pár dňami dalo padáka Bryanovi Singerovi, ktorý pracoval na biografickej dráme Bohemian Rhapsody o spevákovi Freddiem Mercurym, a už zaňho aj stihlo nájsť náhradu. Bude ňou Dexter Fletcher, režisér ďalšej biografickej drámy Eddie the Eagle. Produkcia sa pod Fletcherovým vedením opäť rozbehne budúci týždeň, pričom do konca nakrúcania ostávajú už len dva týždne.

20th Century Fox už našlo náhradu za Bryana Singera. Biografickú drámu o Freddiem Mercurym dokončí režisér Eddie the Eagle
Zdroj: 20th Century Fox

Bryan Singer bol z projektu vyšachovaný, keď sa neobjavil na pľaci po Dni vďakyvzdania. Režisér uviedol, že sa nemohol zúčastniť pre nečakané zdravotné problémy svojej rodiny. Žiadal teda od štúdia krátku prestávku, ale nebolo mu vyhovené. Rovnako sa tiež mal nepohodnúť s predstaviteľom hlavnej úlohy Ramim Malekom. Singer to však rezolútne poprel. Viac o celej kauze si môžete prečítať tu. O scenár k Bohemian Rhapsody sa postaral Anthony McCarten (The Theory of Everything) a okrem Maleka sa objavia aj Joe Mazzello, Ben Hardy a Gwilym Lee. Premiéra je v USA naplánovaná na 25. decembra (prosinec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia