Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 19:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hviezdne obsadená dráma Big Little Lies dostáva od HBO druhú sériu. O čom bude jej príbeh a ktorí z hercov sa vrátia?

FILMY A SERIÁLY BIG LITTLE LIES
Uložiť Uložené

To, čo viselo vo vzduchu už nejakú dobu, sa teraz konečne potvrdilo. Chválený seriál Big Little Lies sa vráti s ďalšou sedmičkou epizód.

Zvesti ohľadom plánovanej druhej série Big Little Lies, ktoré kolovali internetom počas niekoľkých posledných mesiacov, sa teraz definitívne ukázali ako pravdivé. Americká stanica HBO totiž dala pokračovaniu svojej tohtoročnej seriálovej novinky zelenú a zároveň oznámila, že sa dočkáme ďalších siedmych epizód. Okrem Nicole Kidman a Reese Witherspoon, ktoré svoju účasť už potvrdili, by sa mala vrátiť aj väčšina ostatných dôležitých hercov, ako napríklad Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz či Adam Scott. Scenáre opäť napíše David E. Kelley, no seriál prejde dôležitou zmenou v súvislosti s režisérskym postom.

Zatiaľ čo celú prvú sériu zrežíroval Jean-Marc Vallée (Wild, Dallas Buyers Club), tú druhú si už vezme na starosť Andrea Arnold, ktorá sa minulý rok postarala o road movie American Honey. Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude sústrediť na škodlivosť lží, trvanlivosť priateľstiev, krehkosť manželstva aj divokosť rodičovstva. Vzťahy sa začnú štiepiť, lojalita bude narušená a vzniknú ideálne podmienky k emocionálnemu i telesnému ublíženiu. Opäť teda všetko nasvedčuje tomu, že uvidíme ďalšiu skvelú seriálovú jazdu. Natáčanie by malo začať na jar 2018. Máte radosť z potvrdenia druhej série? Pre viac informácií klikajte sem.

Hviezdne obsadená dráma Big Little Lies dostáva od HBO druhú sériu. O čom bude jej príbeh a ktorí z hercov sa vrátia?
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia