Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2017, 11:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Liam Neeson je vo finálnom traileri k The Commuter odvážnejší a ráznejší! Už má po krk hrania na mačku a myš, a preto dochádza k boju

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nebezpečná hra, nebezpečné praktiky, nebezpečný Neeson.

Michael (Liam Neeson) cestuje svojou pravidelnou trasou domov a od zvyšku dňa už neočakáva nič nezvyčajné. Skrátka bežná rutina. To sa však zmení v momente, kedy si k nemu vo vlaku prisadne tajomná žena (Vera Farmiga) a svojou manipulatívnou psychologickou hrou dostane Michaela do veľkých problémov. Ako sa ale z finálneho traileru ukáže, Neeson má jednoducho po krk zahrávania sa s jeho mysľou a rozhodne sa proti svojím nepriateľom použiť sadu špeciálnych schopností, ktoré rokmi nadobudol.

Pardón, to už sme sa vlastne dostali do iného filmu. Ale aj v prípade The Commuter sa zdá, že Neeson nebude žiadne drevo. Trailer vám napovie viac. O réžiu snímky sa postaral Španiel Jaume Collet-Serra, s ktorým už Neeson pracoval na filmoch, ako Unknown (2011), Non-Stop (2014) a Run All Night (2015). Premiéra do našich kín dorazí 18. januára (ledna) 2018.


 

Domov
Zdieľať
Diskusia