Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 0:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Insidious a Sinister v jednom horore? V Hollywoode sa nad desivým crossoverom skutočne uvažuje!

FILMY A SERIÁLY INSIDIOUS SINISTER
Uložiť Uložené

Blumhouse je posledné roky mimoriadne populárnou hororovou značkou, takže si môže dovoliť aj takýto menší experiment. Boli by ste za?

Zatiaľ posledný diel Insidious s titulom The Last Key momentálne brázdi kinami a čo sa zárobkov týka, nemôže si určite sťažovať. Ak sa počítate medzi veľkých hororových nadšencov, určite vám Blumhouse Productions nemusíme nijak detailne predstavovať. Spoločnosť od roku 2009 stojí za takými známymi hitmi, ako Paranormal Activity, Insidious, Sinister, The Purge, Ouija a v poslednej dobe aj za veľmi úspešnými filmami Get Out a Split. Štúdiu sa na poli hororov darí stále viac a viac, a preto si pokojne môže svojich divákov otestovať menším experimentom.

Jasom Blum, hlavný predstaviteľ Blumhouse Productions, prezradil, že by sme sa jedného dňa mohli dočkať crossoveru hororovej série Insidious a Sinister. Na otázku ohľadom tejto dvojice snímok prezradil nasledujúce: „Dúfam v to a verím. Už predtým sa nám Insidious a Sinister takmer podarilo spojiť dokopy a stále mám pocit, že by to bolo možné. Myslím, že jedného dňa naše svety prepojíme. V súčasnosti síce ešte neviem, akým spôsobom tak učiníme, ale pokúsime sa o to." No čo, dali by ste si povedať?


 

Domov
Zdieľať
Diskusia