Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 16:48
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Šialene zábavný Ash vs. Evil Dead dorazí s novou sériou už zajtra a fanúšikom opäť doručí výdatnú porciu monštier a krvi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ash je síce oslavovaný ako hrdina, ale na opájanie sa slávou nebude mať veľa času, keďže zlo už zase klope na dvere.

Tretia séria obľúbeného čierno-humorného hororového krváku Ash vs. Evil Dead už doslova klope na dvere, takže sa môžete naladiť ďalšou skvelou upútavkou. Príbeh bude priamo nadväzovať na druhú sériu. Ash je vo svojom domove pokladaný za hrdinu, ale to ešte nevie že pradávne zlo sa opäť vracia na scénu.

No, a okrem toho s prekvapením zistí, že má tínedžerskú dcéru Brandy. Takže okrem boja s pekelnými hordami, ho čakajú aj rovnako náročné rodinné povinnosti.

V titulnej úlohe opäť uvidíme Brucea Campbella, okrem neho sa objavia aj Lucy Lawless, Ray Santiago, Dana De Lorenzo, Arielle Carver-O'Neill, Michelle Hurd a Lidsay Farris. Premiéra nových epizód sa uskutoční už 25. februára (únor) 2018. Plánujete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia