Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2018, 13:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Stan Lee má podlomené zdravie a jeho rodina sa ho snaží pripraviť o majetok. Režisér Kevin Smith ho pozval žiť k nemu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér ponúkol problémami stíhanému komiksovému autorovi možnosť bývať s jeho rodinou.

Možno ste zachytili pomerne nedávne správy o tom, že kultový komiksový tvorca Stan Lee na tom nie je zdravotne dobre a navyše sa stal terčom dosť nechutných hier, a to aj zo strany svojej najbližšej rodiny.

Po tom, čo jeho manželka Joanie zomrela vo veku 95 rokov, sa okolo Leeho utvoril okruh ľudí so "zlými úmyslami". Medzi nimi mali byť Leeho bývalá hovorkyňa, jeho 67 ročná dcéra a manažér. Podľa informácií si táto skupinka vyhliadla Leeho nemalé peniaze a snažila sa ho o ne pripraviť.

Spomedzi fanúšikov, ktorí Leemu vyjadrujú podporu, sa ozval aj ten vôbec najväčší - režisér a scenárista Kevin Smith. On a Stan Lee sú dlhé roky dobrými priateľmi a režisér 95 ročnému komiksovému tvorcovi ponúkol, že môže pokojne bývať s ním a jeho rodinou.

Samotný Smith sa momentálne zotavuje po takmer smrteľnom infarkte, takže zrejme veľmi dobre rozumie tomu, čo to znamená ostať odkázaný na iných. Dúfajme, že zdravotný stav oboch pánov a Leeho problémy sa zlepšia a obaja sa opäť dostanú do formy.

Domov
Zdieľať
Diskusia