Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018, 14:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Oficiálneho názvu pre Avengers 4 sa dočkáme až dlho po premiére Infinity War. Znamenal by veľké spoilery

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Russovci sa nikam neponáhľajú.

Avengers: Infinity War už čoskoro rozkopne sály kín aj na Slovensku, čo ale vieme o jeho druhom diele? V skutočnosti veľmi málo, keďže tvorcovia si všetky detaily prísne strážia (nehľadiac na fakt, že špekulovať o možných teóriách budeme môcť až po zhliadnutí Infinity War).

A to platí aj pre samotný názov. Zatiaľ provizórny titul Avengers 4 samozrejme nebude konečný, pokiaľ ste sa však tešili, že sa oficiálny názov dozvieme už v najbližších dňoch, tak vás asi sklameme.

Oficiálneho názvu pre Avengers 4 sa dočkáme až dlho po premiére Infinity War. Znamenal by veľké spoilery
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Bratia Russovci sa nedávno vyjadrili, či sa názov štvrtých Avengers dozvieme v dohľadnej dobe. „Nie, nie. Bude to trvať pomerne dlho, kým sa o tom ľudia dozvedia,“ uviedli tvorcovia. „Potrebujeme, aby najprv videli tento film (Infinity War), strávili ho a až potom im môžeme povedať, čo uvidia v ďalšom príbehu.“

To znie celkom rozumne a z ich slov môžeme vydedukovať, že názov Avengers 4 v sebe možno bude niesť spoiler či narážku na to, čo uvidíme v Infinity War. Necháme sa prekvapiť. Infinity War dorazí do našich kín už 26. apríla (duben) 2018 a všetko podstatné o filme sa dozviete po vstúpení do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia