Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2018, 22:57
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

T-Rex versus lev! V Jurskom svete 2 uvidíme dinosaurov bojovať o teritórium v našej civilizácii či prírode

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Universal Pictures pokračuje v rozbehnutej reklamnej kampani a servíruje ďalší nový televízny spot z dvojky Jurassic World.

Niekoľko predchádzajúcich ukážok zo snímky Jurassic World: Fallen Kingdom nám okrem mnohého iného napovedalo aj to, že sa dinosaury dostanú do civilizácie, kde dozaista dôjde k nejakému tomu kontaktu s ľuďmi.

A nielen s nimi. Ako sa totiž môžeme presvedčiť v najnovšom televíznom spote, dinosaury sa v očakávanom pokračovaní Jurského sveta ocitnú aj v prítomnosti iných zvierat, napríklad leva. T-Rex by však s takýmto súperom nemal mať absolútne žiadny problém.

Pre dobro toho leva teda dúfame, že sa do seba nepustia. V nižšie priloženom videu sa ale nachádza aj Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum), ktorý nás varuje, že sme vďaka vzkrieseniu tých najnebezpečnejších predátorov planéty vstúpili do novej éry.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 21. júna (červen) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o hereckom osadení či samotnom príbehu, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia