Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 16:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Pratt si natáčanie druhého Jurského sveta poriadne užil, čo dokazujú aj jeho zábavné videodenníky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie snímky Jurassic World sa už pomaličky blíži aj do našich kín a my si dnes môžeme vychutnať ďalší skvelý pohľad do samotného zákulisia.

Do premiéry snímky Jurassic World: Fallen Kingdom ostáva v tejto chvíli už iba necelý mesiac a čo-to o samotnej kvalite filmu nám mohli napovedať napríklad aj nedávne reakcie kritikov zo španielskeho Madridu.

Tie totiž film opisovali ako zábavný, brutálny aj strašidelný, pričom po skončení zožal 10-minútový potlesk v stoji. No ak náhodou ešte stále nie ste na sto percent rozhodnutí, či do kina zájdete, mohla by vás presvedčiť najnovšia porcia ukážok zo zákulisia natáčania.

Ide o akési videodenníky, v ktorých nám herec Chris Pratt približuje produkciu snímky a zároveň spovedá takých expertov, ako napríklad potápača Petea Harcourta, vedúcu asistentov scenára Kelly Krieg, maskérku Vivian Baker či ďalších.

My tak v závere už iba dodáme, že snímka vtrhne do našich kín 21. júna (červen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte oveľa viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Tešíte sa na toto pokračovanie?

Domov
Zdieľať
Diskusia