Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2018, 20:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Labilná Amy Adams sa pri vyšetrovaní vrážd zapletie s temnými démonmi svojej minulosti. Znepokojivý trailer láka na ďalšiu seriálovú pecku

FILMY A SERIÁLY SHARP OBJECTS
Uložiť Uložené

Všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že televízia HBO má v rukáve ďalší seriálový klenot. A my sa po druhej zverejnenej ukážke už naozaj nevieme dočkať premiéry.

Lákavej minisérii s názvom Sharp Objects, ktorá bude vychádzať z rovnomennej knižnej predlohy od známej autorky Gillian Flynn (Gone Girl, Dark Places), sme sa naposledy venovali približne pred mesiacom, keď bol zverejnený parádny minútový teaser trailer.

No toho sme sa ešte ani nestihli poriadne nasýtiť a televízia HBO nám už posúva ukážku s poradovým číslom dva, a to tentokrát v podobe oficiálneho traileru. A hoci je oproti tomu predošlému dlhšia iba o pol minúty, nič to nemení na skutočnosti, že funguje skvele.

Má tú správne znepokojivú atmosféru a odhaľuje aj čosi viac zo samotného príbehu, vďaka čomu sa divák túži okamžite ponoriť do diania a pustiť sa do odkrývania jednotlivých tajomstiev. Jednoducho povedané, očakávame skutočnú kvalitu, snáď teda nebudeme sklamaní.

V centre diania seriálu sa ocitne reportérka Camille (Amy Adams), ktorá sa po liečení na psychiatrii vracia do svojho malého rodného mestečka kvôli reportáži o vraždách dvoch mladých dievčat.

Keď sa však Camille začne vysporiadavať s démonmi minulosti a so svojou krehkou psychikou, zisťuje, že je s obeťami spojená až príliš úzko.

Za réžiou stojí talentovaný Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild), ktorý pre HBO natočil aj skvelú prvú sériu Big Little Lies, no a okrem vyššie spomínanej Amy si zahrá napríklad aj Patricia ClarksonChris MessinaEliza ScanlenElizabeth Perkins či Matt Craven.

Štart tejto osemdielnej minisérie je naplánovaný na 8. júla (červenec) 2018. Čo hovoríte na novú ukážku? Dáte tomuto projektu šancu, alebo vás nezaujal ani tentokrát?

Labilná Amy Adams sa pri vyšetrovaní vrážd zapletie s temnými démonmi svojej minulosti. Znepokojivý trailer láka na ďalšiu seriálovú pecku
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia