Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2018, 22:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rasizmus, homofóbiu, sexualitu a krvavé násilie. To všetko v sebe kĺbi thriller Assassination Nation

FILMY A SERIÁLY ASSASSINATION NATION
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pripravte sa na poriadne bláznivú a necenzurovanú jazdu.

Stredoškoláčka menom Lily (Odessa Young) je ako väčšina mladých dievčat. Jej život zahŕňa život na sociálnych sietiach, vrátane chatovania s priateľmi a fotenia "selfies". Anonymnému hackerovi sa ale podarí nabúrať do online sveta každého jedného obyvateľa z Liliynho malého mestečka, čoho výsledkom je absolútne šialenstvo.

Snímka bude zdá sa určená najmä pre mladé publikum (18+), na ktorého temné zákutia spojené s modernými technológiami si filmári posvietili.

Ak sa podarí tvorcom neutrhnúť z reťaze a ponúknuť napínavý a príbehovo ucelený, i keď pravdepodobne mierne šialený (čo nie je vôbec zlé) psycho-thriller, mohlo by ísť o kvalitný žánrový príspevok.

O scenár a réžiu Assassination Nation sa postaral Sam Levinson (Banditi s Bruceom Willisom, B. B. Thorntonom a Cate Blanchett). Vo filme si zahrali herci, ako Odessa Young (The Daughter), Suki Waterhouse (The Bad Batch), Hari Nef (Transparent), Anika Noni Rose (Everything, Everything), Bill Skarsgård (It) či Bella Thorne (Blended).

Prví diváci mohli thriller Assassination Nation vidieť už 21. januára (leden) 2018 na slávnom Sundance Film Festival. Kinopremiéra v USA je plánovaná na 21. septembra (září) tohto roku. Dali by ste snímke šancu aj u nás?

Rasizmus, homofóbiu, sexualitu a krvavé násilie. To všetko v sebe kĺbi thriller Assassination Nation
Zdroj: NEON / GOZIE AGBO
Domov
Zdieľať
Diskusia