Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 15:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jim Carrey exceluje v úlohe detského komika týraného vnútornými démonmi

FILMY A SERIÁLY JIM CARREY
Uložiť Uložené

Jim Carrey opäť spája sily s Michelom Gondrym, režisérom Večného svitu nepoškvrnenej mysle. Bude z toho hit?

Dočká sa Jim Carrey veľkého comebacku v seriáli Kidding? Vylúčené to nie je, obzvlášť keď prihliadneme k faktu, že opäť spolupracuje s talentovaným režisérom Michelom Gondrym (Večný svit nepoškvrnenej mysle).

V Kidding si Carrey zahrá Jeffa alias Mr. Picklesa, úspešného zabávača a moderátora televíznych programov. Muž, ktorý každodenne rozosmieva deti aj ich rodičov, však v súkromí prežíva silné turbulencie. Objavujú sa problémy v jeho rodine, čo sa začne prejavovať aj na jeho psychike.

Aj trailer vyššie potvrdzuje, že pôjde o zaujímavý mix drámy a horkastej komédie, čo by Carreymu mohlo vyhovovať. Uvidíme, ako tento žáner obohatí Gondry, ktorý je známy svojím imaginatívnym a surreálnym režijným štýlom. Okrem Carreyho sa v seriáli predstavia aj Catherine Keener, Judy Greer a Frank Langella.

Ak sa má Carrey vrátiť na výslnie, projekt ako Kidding k tomu vyslovene zvádza. Do istej miery sa dá tvrdiť, že príbeh v mnohom odráža život samotného Carreyho, kedysi slávneho komika, ktorého kariéra však v posledných rokoch upadala. Práve tento aspekt by mohol seriálu dodať ešte silnejšiu emocionálnu rezonanciu.  

Premiéry sa dočkáme 9. septembra (září) tohto roku.

Jim Carrey exceluje v úlohe detského komika týraného vnútornými démonmi
Zdroj: Showtime

Jim Carrey exceluje v úlohe detského komika týraného vnútornými démonmi
Zdroj: Showtime

Domov
Zdieľať
Diskusia