Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2018, 13:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Posledný film Kevina Spaceyho v amerických kinách brutálne prepadol. V prvý deň si odniesol len 126 dolárov

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Kritici na Billionaire Boys Club tiež nenechali nitku suchú.

Keď sa prevalil sexuálny škandál Kevina Spaceyho, všetci s ním obratom ukončili spoluprácu. Netflix mu dal padáka z úspešného seriálu House of Cards a zrušil rozpracovaný film Gore, kde mal Spacey stvárniť jednu z hlavných úloh.

A potom tu bol film Billionaire Boys Club, ktorý už bol v čase škandálu dokončený a visel nad ním otáznik, či ho vôbec uvidíme.

Napokon sa tvorcovia rozhodli film nasadiť do obmedzeného počtu kín a zároveň ho uvoľniť prostredníctvom VOD. Počas svojho prvého dňa film v Amerike zarobil neuveriteľne chabých 126 dolárov, čo je s prehľadom najhorší opening v Spaceyho portfóliu.

Sobotné tržby neboli o nič lepšie (162 dolárov). Film síce bežal len v 10 kinách, ale výsledok je aj tak žalostný

Spoločnosť Vertical Entertainment v stanovisku uviedla, že dúfa, že ľudia nebudú súdiť film na základe "ohavných obvinení voči jednej osobe, ktorá stvárnila malú a vedľajšiu úlohu vo filme nakrútenom pred dva a pol rokmi, kedy sme o týchto obvineniach ešte nevedeli". Zdá sa však, že Spaceyho škandál si na filme predsa len vybral svoju daň.

Odporúčané
Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca Kevin Spacey sa môže radovať. Stiahli voči nemu žalobu za sexuálne obťažovanie 18-ročného chlapca 18. júla 2019, 14:17

Nehovoriac už o tom, že film kriticky absolútne vyhorel (13% na Rotten Tomatoes s ratingom 4.1). Spacey momentálne neplánuje žiadny ďalší projekt a čudovali by sme sa, ak by ho vôbec niekto v dohľadnej dobe obsadil. Našu recenziu Billionaire Boys Club si môžete prečítať tu.

Posledný film Kevina Spaceyho v amerických kinách brutálne prepadol. V prvý deň si odniesol len 126 dolárov
Zdroj: Vertical Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia