Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2018, 17:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V nacistickej Amerike sa vzmáha odboj proti totalite. Dystopický seriál The Man in the High Castle sľubuje v 3. sérii osudovú jazdu

FILMY A SERIÁLY THE MAN IN THE HIGH CASTLE
Uložiť Uložené

The Man in the High Castle dorazí s novými epizódami začiatkom októbra. A zdá sa, že budú stáť za to!

Výborný dystopický seriál The Man in the High Castle na motívy románu Philipa K. Dicka už čoskoro dorazí s novými časťami. V čase San Diego Comic-Conu sme si konečne mohli vychutnať prvý teaser, teraz však tvorcovia prichádzajú s plnohodnotným trailerom, z ktorého je jasné, že tentokrát pôjde naozaj o veľa!

Seriál sa odohráva v alternatívnej realite, kde nacisti vyhrali druhú svetovú vojnu a ovládli aj Ameriku. Medzi príslušníkmi odboja však kolujú záhadné filmy a tie okrem iného zobrazujú aj porážku nacistov.

Medzi nacistickou časťou Ameriky a Japonskými pacifickými štátmi navyše vrcholí studená vojna, ktorá môže prerásť v otvorený jadrový konflikt.

Ako naznačuje aj trailer, nacisti zistia, že je možné cestovať do rôznych alternatívnych vesmírov, napríklad aj do toho nášho. Ak by dokázali postaviť prístroj, ktorý by im otvoril "bránu", podrobili by si aj ostatné reality.

Odboj to však nemieni dopustiť a pripravuje sa na otvorený konflikt. Juliana Crane (Alexa Davalos) sa tak snaží presvedčiť ľudí, aby povstali proti nacistickej mašinérii.

Odporúčané
Ako by vyzerali USA, keby nacisti a Japonci vyhrali druhú svetovú vojnu? The Man in the High Castle ukazuje alternatívnu minulosť Ako by vyzerali USA, keby nacisti a Japonci vyhrali druhú svetovú vojnu? The Man in the High Castle ukazuje alternatívnu minulosť 9. júla 2021, 11:20

Fanúšikom seriálu poskytuje trailer poriadne výživnú porciu osudovosti, emócií a strhujúceho boja za slobodu. Pravdepodobne pôjde zatiaľ najepickejšiu sériu. Tešíme sa! Tvorcovia si sú navyše úspechom celkom istí, keďže už oznámili, že sa dočkáme aj 4. série.

Vo vedľajších úlohách uvidíme aj Ruperta Evansa, Lukea Kleintanka, Rufusa Sewella, Joela de la Fuenteho, DJ Quallsa Caryho-Hiroyuki Tagawaea. Premiéra je naplánovaná na 5. októbra (říjen) 2018.

V nacistickej Amerike sa vzmáha odboj proti totalite. Dystopický seriál The Man in the High Castle sľubuje v 3. sérii osudovú jazdu
Zdroj: Amazon Studios

Domov
Zdieľať
Diskusia