Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2018, 17:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriálový Flash bude proti novej hrozbe bojovať po boku svojej dcéry z budúcnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Superhrdina s bleskom na hrudi sa vráti už začiatkom októbra.

Rýchlonohý superhrdina Flash sa vráti na naše televízne obrazovky už budúci mesiac. Hlavný hrdina Barry Allen (Grant Gustin) získa v 5. sérii hneď niekoľkých nových spojencov a opäť bude bojovať o záchranu Central City.

Tentokrát sa však z budúcnosti prirúti sympatická Nora (Jessica Parker Kennedy), dcéra Flasha a Iris (Candice Patton). Zmenia nečakané otcovské povinnosti nášho známeho superhrdinu? A bude schopný čeliť novej a mocnej hrozbe? 

Trailery naznačujú, že fanúšikovia seriálu sa zrejme nedočkajú nejakého zásadného sklamania ani tentokrát. Poteší nenútený humor (prvý nástup Nory na scénu), ale aj zaujímavo načrtnutý príbeh.

Flash a jeho kolegovia budú čeliť záporákovi menom Cicada v podaní Chrisa Kleina a zápletka s Flashovou dcérou môže dej seriálu zaviesť pomerne nečakanými cestami.

Norin príchod môže signalizovať veľké problémy, s ktorými budú naši hrdinovia nútení bojovať. 

Vo vedľajších úlohách uvidíme aj Danielle Panabaker, Carlosa Valdesa, Danielle Nicolet, Hartleya Sawyera, Toma Cavanagha a Jesseho L. Martina. Premiéra nás čaká 9. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia