Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2018, 10:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Deadpool sa v decembri vráti do amerických kín. Tentokrát bez nadávok a krvi, bude totiž pre deti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pôvodne mala v decembri štartovať Alita od Roberta Rodrigueza, ale 20th Century Fox sa rozhodlo pre zmenu.

Deadpool sa v decembri vráti do amerických kín. 20th Century Fox ohlásilo, že do kín pošle "zatiaľ nepomenovaný Deadpool film". Žiadne ďalšie detaily sme nedostali, avšak Ryan Reynolds na sociálnych sieťach zverejnil fotografiu, na ktorej číta rozprávku na dobrú noc hercovi Fredovi Savageovi.

Tento obrázok je evidentným odkazom na film The Princess Bride, v ktorom si Savage zahral na začiatku svojej kariéry. Podľa doterajších informácií sa tiež zdá, že decembrový Deadpool bude mať prístupnosť PG-13.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Merry Christmas, Fred. ⚔

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

S veľkou pravdepodobnosťou pôjde proste o nový zostrih Deadpoola 2, tentokrát však prístupnejší mladším ročníkom.

Rozhodne by sme sa ale nečudovali, ak by sa v tomto strihu nachádzali aj nejaké nové scény či vtipné narážky. Tento ťah je zo strany štúdia pomerne zaujímavý, ale Foxovia sú zrejme dosť sebavedomí a sympatickému anti-hrdinovi veria.

Koniec-koncov, tento nápad poskytuje kreatívnemu tímu živnú pôdu pre ďalšie originálne vtipkovanie, ktorého sa nepochybne tiež dočkáme. Uvidíme, či bude tento špeciálny zostrih uvedený aj na DVD/Blu-ray nosičoch, prípadne prostredníctvom nejakej streamovacej platformy. Určite by sme si podobne strihnutého Deadpoola radi pozreli.

21. decembra (prosinec) 2018 malo pôvodne štartovať akčné sci-fi Alita: Battle Angel od Roberta Rodrigueza, ale napokon sa ho štúdio rozhodlo presunúť, a to práve v prospech Deadpoola.

To samozrejme o Rodriguezovej novinke vyvoláva nemalé pochybnosti. Obzvlášť, keď si k tomu prirátame viac-menej matné trailery. Po novom by sa jej americkí diváci mali dočkať 14. februára (únor) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia