Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2018, 14:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V crossoveri Elseworlds uvidíme Supermana v čiernom obleku a Flasha s Arrowom s vymenenými identitami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Epický crossover dorazí koncom tohto roka.

Seriálové crossovery univerza Arrowverse, v ktorých sa objavia hlavní hrdinovia seriálov The Flash, Supergirl a Arrow, si už získali pomerne pevnú tradíciu a diváci si ich obľúbili. Tento rok nás teda čaká už piaty crossover, a ten ponesie názov Elseworlds.

Green Arrow, Flash a Supergirl sa v ňom vydajú do Gotham City, aby konfrontovali Dr. Johna Deegana s jeho prácou v Arkhamskom ústave. V hlavných úlohách uvidíme Granta Gustina, Melissu Benoist a Stephena Amella.

Elseworlds by mal byť výnimočný v tom, že sa nám predstaví aj Batwoman v podaní Ruby Rose a Lois Lane, ktorú stvárni Elizabeth Tulloch. Vie sa tiež to, že Superman (Tyler Hoechlin) sa objaví v legendárnom čiernom obleku a Stephen Amell a Grant Gustin si v určitom momente vymenia kostýmy.

A aby toho nebolo málo, v crossoveri sa objaví aj John Wesley Shipp. Ten stvárnil Henryho Allena a Jaya Garricka v seriáli The Flash, ale pôvodne si zahral aj Barryho Allena v seriáli z roku 1990.

A ako môžete vidieť aj na obrázku, tak Shipp má na sebe oblečený svoj kostým z 90. rokov. Okrem Batwoman a Lois Lane sa stretneme aj s Norou Fries (Cassandra Jean Amell), manželkou Mr. Freeza. Podľa všetkého sa teda zdá, že nás čaká poriadne epický crossover, ktorý fanúšikov rozhodne nesklame. 

Elseworlds odštartuje 9. decembra (Flash), pokračovať bude 10. decembra (Arrow) a vyvrcholí 11. decembra (Supergirl) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia