Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 15:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Miley Cyrus sa objaví v 5. sérii úspešného seriálu Black Mirror, ktorý ostrým spôsobom kritizuje našu spoločnosť

FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

V podobe serióznom projekte by sme Miley príliš nečakali.

Mladú Američanku už dávno nemožno označiť za nevinné dievčatko, na aké si môžeš pamätať z čias tínedžerského seriálu Hannah Montana. Je všeobecne známe, že po skončení danej šou sa Cyrus nevybrala cestou herečky, ale naopak skočila po speváckej kariére.

O to väčšieho prekvapenia sa nám dostalo v momente, kedy sme sa dozvedeli, že Miley sa objaví v seriáli Black Mirror. Nadpriemerne hodnotený britský seriál má za sebou už 4 úspešné série, ktorých epizódy na seba dejovo nenadväzujú.

Tematicky ale zväčša riešia problémy moderného sveta, a to vrátane prudkého rozvoja technológií a prípadných následkov z toho vyplývajúcich. Black Mirror nás naposledy veľmi potešil svojou 6-dielnou 4. sériou a už začiatkom tohto roka tvorcovia oznámili príchod 5. série.

K potvrdeniu svojej úlohy sa však kontroverzná Miley Cyrus dostala ešte len nedávno, konkrétne počas rozhovoru o požiaroch, ktoré zasiahli Malibu. V danej dobe sa mala podľa vlastných slov nachádzať v Južnej Afrike, kde natáčala bližšie nemenovaný projekt.

Odporúčané
Ako vyzerá tréningový režim Miley Cyrus? Takto si „twerkujúca kráľovná“ vypracovala sexy telo Ako vyzerá tréningový režim Miley Cyrus? Takto si „twerkujúca kráľovná“ vypracovala sexy telo 12. septembra 2023, 10:00

Jeho názov síce neprezradila, ale moderátorovi Howardovi Sternovi povedala, že pokiaľ sa mu ho podarí uhádnuť, Cyrus buď prikývne alebo pokrúti hlavou. Samozrejme, na otázku, či ide o Black Mirror, súhlasne prikývla.

Miley Cyrus sa objaví v 5. sérii kreatívneho Black Mirror, ktorý ostrým spôsobom kritizuje našu spoločnosť
Miley Cyrus sa objaví v 5. sérii kreatívneho Black Mirror, ktorý ostrým spôsobom kritizuje našu spoločnosť Zdroj: Netflix

Koho presne si v seriáli zahrala síce nevieme, ale prehlásila že by malo ísť o dynamickú postavu, ktorej charakter má množstvo odlišných strán. To môže byť ale v prípade Black Mirror naozaj hocikto.

Cyrus ďalej spomenula, že kým bola odcestovaná kvôli natáčaniu, v ich dome sa nachádzal jej partner Liam Hemsworth (Hunger Games), mladší brat Chrisa Hemswortha alias Thora. Ten sa v čase požiaru musel postarať o záchranu celého zverinca, do ktorého sa počíta sedem psov, štyri kone, dve prasatá a tri mačky. Zdá sa, že hrdinstvo majú Hemsworthovci v rodine.

Domov
Zdieľať
Diskusia