Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Na internet unikol prvý obrázok z očakávaného animáku Frozen 2

FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION REIGN OF THE SUPERMEN SHAZAM TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Silvestrovské Raňajky sú tu.

Aj v posledný deň tohto roku sme si pre teba pripravili nové vydanie našej rubriky Raňajky s Filmkultom. V nej nájdeš všetky podstatné novinky z posledných dní.

Frozen 2

Prvý obrázok z očakávaného animáku Frozen 2 práve dorazil! Neuvoľnilo ho síce oficiálne štúdio, ale aspoň niečo. Ukazuje nám staršie sestry Annu a Elsu.

O pokračovaní sa toho zatiaľ veľa nevie. Je isté, že postavy opäť nadabujú Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff a Josh Gad, no a príbeh by nás mal zaviesť ďaleko za hranice ľadového kráľovstva. Snímku režíruje dvojica Chris Buck a Jennifer Lee a v slovenských kinách ju uvidíme 21. novembra (listopad) 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Reynia (@chocolatiey),

Aladdin

Hraná verzia disneyovky Aladdin dorazila s novým obrázkom. Snímku režíruje Guy Ritchie a premiéra sa uskutoční 23. mája (květen) 2019.

Teen Spirit

V hudobnej dráme Teen Spirit budeme sledovať introvertnú Violet (Elle Fanning), ktorá sníva o tom, že vypadne zo svojho rodného zapadákova a stane sa slávnou speváčkou. Režíruje Max MInghella a americká premiéra sa uskutoční 5. apríla (duben) 2019.

Shazam!

Komiksovka Shazam! sa nám pripomína novými obrázkami. Hlavnú rolu stvárni Zachary Levi, ale uvidíme aj hercov, ako Mark Strong, Adam Brody, Jack Dylan Grazer a Djimon Hounsou. Režíruje David F. Sandberg. Premiéra nás čaká 4. apríla (duben) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros./Empire

Scary Stories to Tell in the Dark

Hororová snímka Scary Stories to Tell in the Dark sa predstavuje svojím prvým obrázkom. Režíruje André Øvredal a v hlavných úlohách uvidíme Gila Bellowsa, Deana Norrisa, Javiera Boteta, Jane Moffat či Lorraine Toussaint. Americká premiéra je naplánovaná na 9. augusta (srpen) 2019.

Reign of the Supermen

Po smrti Supermana preberajú jeho žezlo 4 noví Supermani, pričom jedným z nich je aj Superboy. A práve ten sa nám predstaví v nižšie priloženom videu. Reign of the Supermen režíruje Sam Liu a hlavným postavám prepožičajú hlasy herci, ako Cameron Monaghan, Rosario Dawson, Nathan Fillion, Rainn Wilson či Rebecca Romijn. Snímka si svoju premiéru odbije 29. januára (leden) 2019.

Hellboy

Nová adaptácia komiksového Hellboya nám ponúka nový obrázok. Hlavnú rolu si tentokrát zahrá David Harbour a okrem neho uvidíme aj Millu Jovovich, Sashu Lane, Penelope Mitchell, Iana McShanea a Thomasa Haden Churcha. Režíruje Neil Marshall. Do našich kín snímka dorazí 11. apríla (duben) budúceho roku.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate/Empire

Toy Story 4

Nová fotka pre Toy Story 4 odhaľuje, že jedna z postáv, konkrétne Bo Peep, prešla miernym redizajnom. Namiesto ružových šiat totiž nahodila modré. Do našich kín dorazí Toy Story 4 8. augusta (srpen) 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Power Marvel , DC , Lego (@mariopower.official),

Domov
Zdieľať
Diskusia