Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2019, 16:43
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Evans a Tom Holland si zahrajú v lákavo obsadenom gotickom horore so sériovými vrahmi

Chris Evans a Tom Holland si zahrajú v lákavo obsadenom gotickom horore so sériovými vrahmi
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY THE DEVIL ALL THE TIME
Uložiť Uložené

Pripravovaný film The Devil All the Time sa môže pochváliť naozaj kvalitnou hereckou zostavou a sľubným príbehom.

Streamovací gigant menom Netflix investuje svoje peniaze do stále atraktívnejších, kvalitnejších a lákavo obsadených projektov, čo nás naozaj teší. A zdá sa, že jedným takým bude aj chystaný hororový thriller The Devil All the Time.

Žiaľ, o jeho príbehu toho zatiaľ veľa nevieme. Snáď len toľko, že bude vyrozprávaný v priebehu dvoch dekád (od konca druhej svetovej vojny po šesťdesiate roky) a malo by ísť o gotiku odohrávajúcu sa na vidieku amerického stredozápadu, v ktorej sa nám predstaví dvojica sériových vrahov, kazateľ aj skorumpovaný miestny šerif. 

Réžiu dostal na starosti Antonio Campos (The Sinner, Christine), ktorý na scenári pracoval s Paulom Camposom. Čo sa samotného obsadenia týka, vo filme uvidíme hercov, ako Chris Evans, Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska či Eliza Scanlen. Z produkčného kresla bude na projekt dohliadať aj herec Jake Gyllenhaal.

Zatiaľ teda môžeme len tipovať, kto si akú postavu zahrá, no vyššie priložené detaily príbehu naznačujú, že by sme mohli dostať akúsi filmovú verziu seriálu True Detective. To už ale predbiehame. Dátum štartu a miesto natáčania sú totiž momentálne neznáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia