Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2019, 12:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Post-apokalyptický Bird Box sa koncom roku dočká knižného pokračovania. O čom bude?

Post-apokalyptický Bird Box sa koncom roku dočká knižného pokračovania. O čom bude?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BIRD BOX
Uložiť Uložené

Pokračovanie Bird Boxu by sa malo do kníhkupectiev dostať už o 6 mesiacov.

Bird Box so Sandrou Bullock patrí medzi aktuálne najpopulárnejšie tituly Netflixu. Našu recenziu na film si môžeš prečítať v nasledujúcom odkaze. Vďaka tejto sláve diváci pochopiteľne prejavili väčší záujem aj o knižnú predlohu autora Josha Malermana. Ten v nedávnom rozhovore pre Esquire uviedol, že sa pokračovanie knižného príbehu odvážnej Malorie (filmová Sandra Bullock) dostane do rúk čitateľov už čoskoro.

Malermanova pripravovaná druhá časť s názvom Malorie bude v obehu od 1. októbra (říjen) 2019, pričom sa bude dejovo opätovne točiť okolo hlavnej ženskej hrdinky. Spisovateľ v rozhovore priznal, že motiváciou na sústredenie deja okolo Malorie bola práve adaptácia od Netflixu.

Po zhliadnutí snímky sa mal Malerman svojej snúbenici Allison zveriť s tým, že túži po tom, aby postavu Malorie lepšie spoznal a chce zistiť, kam ju život zavedie. Autorova partnerka ho mala samozrejme v tejto veci ihneď podporiť.

V čase, kedy vychádzal Bird Box (film) a kedy som písal Malorie, sa ma ľudia mnohokrát pýtali na osud Chlapca a Dievčaťa. Ale i keď im patrí môj záujem, tento príbeh nie je o nich. Svet Bird Boxu je príbehom Malorie, o ktorej som sa chcel dozvedieť viac,“ prezradil pre Esquire autor knižnej predlohy. Viac informácií o filmovej adaptácii nájdeš v tomto odkaze.

Anketa:
Mal by si záujem aj o filmové pokračovanie?
Áno
Nie
Áno
77 %
Nie
23 %
Domov
Zdieľať
Diskusia