Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 14:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V telke uvidíš skvelého Toma Hanksa v komédii Veľký či akčný thriller Zelená zóna s Mattom Damonom

V telke uvidíš skvelého Toma Hanksa v komédii Veľký či akčný thriller Zelená zóna s Mattom Damonom
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čomu by si mal dať šancu v najbližších dňoch?

Ďalší týždeň je za nami a my sa ti tak znova pripomíname výberom toho najzaujímavejšieho, čo nám program slovenských televízií ponúkne najbližšie. Poďme na to.

Brutálna Nikita (Nikita, 1990, r: Luc Besson)

Ešte predtým, než talentovaný Francúz Luc Besson natočil slávneho Leona a dodnes nesmierne obľúbený Piaty element, vznikla v jeho réžii Brutálna Nikita, ktorá je právom považovaná za jeden z jeho najlepších filmov.

Tento atmosferický, surový a intenzívny thriller o príbehu tajnej agentky v podaní skvelej Anne Parillaud si budeš môcť vychutnať na obrazovkách Jednotky, a to v piatok o 22:35 a v sobotu o 02:00.

Cesta do Ameriky (Coming to America, 1988, r: John Landis)

Sme si istí, že túto komédiu o africkom princovi (Eddie Murphy), ktorý si príde do Ameriky nájsť svoju nevestu, nemusíme nijako bližšie predstavovať. V televízii sa totiž objavuje na pravidelnej báze a mnohí diváci sa k nej veľmi radi a často vracajú.

A niet sa ani čomu čudovať. Murphyho postava je zábavná, snímka má pohodovú atmosféru a dá sa pozerať naozaj kedykoľvek. V telke pôjde už v sobotu. Na Markíze o 10:20 a na Dajto o 20:15.

Prci, prci, prcičky: Stretávka (American Pie: Reunion, 2012, r: Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg)

Po minulom týždni sa k sérii Prci, prci, prcičky vrátime ešte raz. Tentokrát sa však v príbehu posunieme o čosi viac dopredu, pretože kamoši Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler už majú dávno po škole a žijú si svoje vlastné životy.

Čaká ich však stretávka, ktorá určite nebude iba o bilancovaní, čo dokazuje ďalší zábavný mix romantiky, komédie aj prasačiniek. Jeden z najlepších dielov série pobeží na Markíze v sobotu o 22:45 a v nedeľu o 02:30.

Veľký (Big, 1988, r: Penny Marshall)

13-ročný Josh Baskin sa túži stať dospelým. Keď sa mu ale jeho prianie zrazu vyplní, zisťuje, že to nie je až také skvelé, ako si predstavoval. Navonok síce vyzerá ako dospelý muž, no vo vnútri je stále tým malým chlapcom, ktorý teraz musí vo veľkom svete okolo neho nejako prežiť.

Film Veľký je vtipnou, milou a príjemnou komédiou so skvelým Tomom Hanksom, ktorú si dokáže užiť každá veková kategória. Ak teda v nedeľu o 17:10 nebudeš mať čo robiť, nalaď si JOJ Plus.

Zelená zóna (Green Zone, 2010, r: Paul Greengrass)

Trio Paul Greengrass, Matt Damon a John Powell je opäť pokope, ďalší diel Jasona Bourna to ale nie je. Čo je to? No predsa Zelená zóna. A hoci sa príbeh filmu odohráva na horúcej irackej pôde po zvrhnutí režimu Saddáma Husajna, akcia tu prvoradá nie je.

No keď k nej dôjde stojí naozaj za to. Ide skôr o konverzačný thriller, ktorý ale boduje dynamikou, pôsobivosťou aj skvelým remeslom, a tak diváka dokonale udrží po celý čas v pozornosti. Odvysiela ho JOJ Plus, a to v stredu o 20:10 a vo štvrtok o 22:20.

Okrem vyššie spomínaných snímok však stojí za zmienku napríklad aj Bílá nemoc (Dvojka - v sobotu o 21:00 a v utorok o 10:00), Jason Bourne (JOJ - v nedeľu o 20:35, JOJ Plus - v pondelok o 22:30), Tak dobre, ako sa len dá (Doma - v nedeľu o 21:45 a v pondelok o 02:25), Kurz negatívneho myslenia (Dvojka - v nedeľu o 22:35) či Prci, prci, prcičky 3: Svadba (Markíza - v pondelok o 22:45).

Domov
Zdieľať
Diskusia