Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. augusta 2019, 13:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V marvelovke Eternals uvidíme prvý homosexuálny manželský pár s deťmi v MCU

V marvelovke Eternals uvidíme prvý homosexuálny manželský pár s deťmi v MCU
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY ETERNALS
Uložiť Uložené

Vo vesmíre očividne napredujú rýchlejšie.

O Eternals sa v Marvel veľmi nahlas hovoriť nemohlo. Síce sme o jeho natočení vedeli už dávno, oficiálne ohlásený však bol až na Comic-Cone v San Diegu. Na D23 sme sa dočkali concept artu s výzorom postáv v ich kostýmoch, no a okrem toho sa Kevin Feige zúčastnil aj nejakých interview. V jednom z nich, konkrétne pre Good Morning America, prezradil, že jedna z postáv je skutočne homosexuálne orientovaná. Ba čo viac, je ženatý/vydatá a má rodinu. 

Feige neprezradil, o koho ide (bolo by zaujímavé, keby túto postava hrá práve Kit Harington a jeho Black Knight), no toto rozhodnutie prišlo veľmi dávno. Ťažko povedať, do akej miery bude táto postava dôležitá a či len nepôjde o zaškrtnutie si ďalšieho políčka na mape politickej korektnosti. My dúfame, že pôjde o skvelú postavu a sme radi, že Marvel Studios začína po viac ako dekáde reprezentovať všetkých ľudí, nielen heterosexuálnych superhrdinov mužského rodu. 

V marvelovke Eternals uvidíme prvý homosexuálny manželský pár s deťmi
V marvelovke Eternals uvidíme prvý homosexuálny manželský pár s deťmi

Nová snímka založená na komikse Jacka Kirbyho z roku 1976 sa bude zameriavať na obrancov našej Zeme, ktorých vytvorila mimozemská rasa Celestials. Okrem toho však na planéte existuje aj rozdielna a hlavne nepriateľská humanoidná rasa Deviants, s ktorou budú musieť Eternals zviesť krvavý boj. O dejovej línii zatiaľ nemáme žiadne bližšie informácie, a teda sa musíme spoliehať len na komiksovú predlohu.

Jednu z hlavných úloh by mala zohrať postava Sersei, ktorú bude hrať Gemma Chan. Kit Harington stvárni Danea Whitmana, Richard Madden Ikarisa, Kumail Nanjiani Kinga, Lauren Ridloff Makkari, Angelina Jolie Thenu, Brian Tyree Henry sa predstaví ako Phastos, Salma Hayek ako Ajak, Lia McHugh ako Sprite a Don Lee ako Gilgamesh.


Na film sa môžeme tešiť už budúci rok na prelome jesene a zimy. Marvel prezradil, že na strieborných plátnach sa Eternals zjavia 6. novembra (listopad) 2020. Režíruje Chloe Zhao (skvelý The Rider).

Domov
Zdieľať
Diskusia