Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 13:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jožo Ráž mieri pištoľou na novinára rok a pol po vražde Jána Kuciaka. Vadí mu, keď bulvár informuje o jeho súkromí

HUDBA
Uložiť Uložené

Síce v závere videoklipu upozorňuje, že má na mysli výhradne bulvárnych novinárov, ide však o veľmi nemiestny krok frontmana Elánu.

Joža Ráža v minulom roku Nový čas prichytil v spoločnosti prokurátorky Márie Trstenskej, ktorá dozorovala aj prípady Mariana Kočnera. Postupovala v nich v jeho prospech a dal jej to najavo aj samotný sudca.

Meno Márie Trstenskej sa spomína aj v Kočnerovej Threeme, ostatne, dozorovala tiež kauzy Donovaly a Welten. Tie po obrovskej kritike verejnosti špeciálny prokurátor Dušan Kováčik Trstenskej zobral. 

Odporúčané
5 dôvodov, prečo by ťa mala zaujímať Kočnerova Threema 5 dôvodov, prečo by ťa mala zaujímať Kočnerova Threema 23. augusta 2019, 15:00

Frontman kapely Elán a dlhoročný podporovateľ strany Smer sa očividne nestotožňuje s tým, že bulvárne médiá odhaľujú jeho súkromie. Vydáva totiž skladbu s názvom Bulvárne krysy, ktorej videoklip je výrazne ofenzívny voči novinárom. 

Najprv znázorňuje, ako ho zaznamenávajú paparazzi a fotky sa dostávajú na titulky, neskôr nechá niekoľkých uniesť a prichádza za nimi so zbraňou. Vašo síce na koniec vytiahne len striekaciu pištoľ a v závere ešte autori klipu upozorňujú, že je klip namierený len proti bulvárnym novinárom, je však otázne, nakoľko vhodné je podobné gesto rok a pol po vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice.

Odporúčané
10 dôležitých informácií o tom, prečo zavraždili Jána Kuciaka a jeho snúbenicu a aký vplyv mala vražda na Slovensko 10 dôležitých informácií o tom, prečo zavraždili Jána Kuciaka a jeho snúbenicu a aký vplyv mala vražda na Slovensko 6. októbra 2019, 11:33
Anketa:
Je podľa teba gesto mierenia pištoľou na novinára vo videoklipe Elánu vhodné?
Áno
Nie
Áno
41 %
1267 Hlasov
Nie
59 %
1792 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia