Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2019, 15:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Google prezradil, akú masku na Halloween vyhľadávajú ľudia najviac na celom svete. Inšpiruješ sa?

NEWS GOOGLE HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Podľa očakávaní ide o filmovú postavu.

Americký sviatok Halloween je každoročne odrazom toho, aká postava najviac zaujala spoločnosť – dokonca natoľko, že ľudia na internete hľadajú možnosti, ako sa na ňu čo najviac podobať. Google pred pár dňami zverejnil rebríček, v ktorom mapuje, aké halloweenske masky v súčasnosti ľudia vyhľadávajú najviac.

Na prvom mieste nájdeme fiktívnu postavu Pennywise klauna z hororového filmu IT. V prvej trojke nájdeme okrem klasickej čarodejnice aj Spider-Mana, a tak je jasné, že práve návšteva kina dokáže verejnosť ovplyvňovať veľmi intenzívne. O niečo horšie je na tom herný priemysel, keďže sa do prvej desiatky prebojovala len hra Fortnite. 

Odporúčané
Otec obliekol syna do kostýmu Hitlera a zo seba spravil nacistu. Svoje halloweenske rozhodnutie už stihol oľutovať Otec obliekol syna do kostýmu Hitlera a zo seba spravil nacistu. Svoje halloweenske rozhodnutie už stihol oľutovať 30. októbra 2018, 14:52

Na popularite stúpa napríklad tučná verzia Thora, ktorá podľa WWE zaregistrovala nárast vo výške 4600 %, darí sa aj seriálu Stranger Things a jeho postavám. 

Páry, resp. dvojice najčastejšie prostredníctvom vyhľadávača zisťujú, ako sa na Halloween podobať animovaným postavičkám ako Lilo a Stitch, Mario a Luigi alebo Rick a Morty. Budeme radi ak nám do komentárov napíšeš, za čo sa máš v pláne prezliecť ty. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa IT Chapter Two (@itmovieofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia