Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2018, 14:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Otec obliekol syna do kostýmu Hitlera a zo seba spravil nacistu. Svoje halloweenske rozhodnutie už stihol oľutovať

ZAUJÍMAVOSTI ADOLF HITLER HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Brit to s kostýmami poriadne prehnal.

Každý Halloween sa vyskytne niekoľko kostýmov, ktoré pobúria celý svet a o jeden z nich sa tentokrát postaral Brit menom Bryant Goldbach. Ten totiž považoval za vhodné obliecť svojho syna a seba do nacistických uniforiem, pričom zo syna vytvoril rovno kópiue Adolfa Hitlera.

Všetkým sa pochválil na sociálnych sieťach (príspevky sú už zmazané) a na internete si vyslúžil poriadne množstvo zdrvujúcej kritiky. Kostým je podľa ľudí ofenzívny a podporuje nenávisť, ktorej je vo svete viac než dosť. Navyše, otec do kostýmu zakomponoval aj svojho syna, ktorý stvárnil jednu z najhorších postáv svetovej histórie.

Bryant sa už na internete stihol ospravedlniť a vyhlásil, že si predtým neuvedomoval, aké pobúrenie môže obyčajný kostým spôsobiť, no teraz mu to je už jasné. Našťastie, uznal svoje zlé rozhodnutie a na svete je tak znovu o kúsok nenávisti menej, no veríme, že si otec dobre uvedomuje, že obliekať svojho syna do Hitlerovho kostýmu je poriadne za akýmikoľvek hranicami.

Otec obliekol syna do kostýmu Hitlera a zo seba spravil nacistu. Svoje halloweenske rozhodnutie už stihol oľutovať
Zdroj: facebook/unknown
Domov
Zdieľať
Diskusia