Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 16:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

8-ročné dievča preliezlo repliku Trumpovej steny proti imigrantom. Tvrdil, že to nedokáže ani profesionálny horolezec

NEWS DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Donald Trump nedávno predstavil model svojej steny, ktorá by mala vyrásť na hranici s Mexikom.

Americký prezident sa preslávil aj tým, že je veľmi odhodlaným bojovníkom proti ilegálnym imigrantom, za čo si vyslúžil aj kritiku známych osobností. Naposledy sa do neho obula Rihanna, ktorá sa nebála nahlas povedať, že neexistuje nikto, kto by mal väčšie mentálne problémy ako Donald Trump. A pripojil sa k nej aj známy psychológ z Harvardu. 

Trump pokračoval v realizácii svojho nápadu – postaviť vysokú stenu proti utečencom na celej hranici s Mexikom. V Kalifornii predstavil ďalšiu vizualizáciu toho, ako by mohla vyzerať a dodal, že si so stenou nevedeli poradiť ani profesionálni horolezci. Údajne vláda nechala náročnosť steny otestovať až 20 horolezcom. 

Odporúčané
Trump tvrdí, že by jeho stenu proti imigrantom nepreliezli ani profesionálni horolezci. 75-ročný muž zorganizoval súťaž na replike Trump tvrdí, že by jeho stenu proti imigrantom nepreliezli ani profesionálni horolezci. 75-ročný muž zorganizoval súťaž na replike 5. októbra 2019, 11:25

To zaujalo 75-ročného inžiniera, ktorý využil svoje skúsenosti, aby postavil repliku a zorganizoval súťaž, v rámci ktorej si náročnosť steny mohla vyskúšať aj široká verejnosť. 

Aktuálne sa prostredníctvom Complexu dozvedáme, že okrem niekoľkých dospelých sa stenu podarilo zdolať aj 8-ročnému dievčaťu. Samotný organizátor v tejto súvislosti ešte vyjadruje aj pochybnosti o tom, či Trump hovoril pravdu: „Nikto z lezeckej komunity nepozná tých 20 profesionálnych horolezcov, pochybujem, že vôbec existujú,“ prezradil.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia