Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna tvrdí, že Donald Trump je mentálne chorý. Jej slová potvrdzuje aj psychológ z Harvardu

NEWS DONALD TRUMP RIHANNA
Uložiť Uložené

Známa speváčka sa opäť tvrdo obula do amerického prezidenta, tentokrát ho označila za pravdepodobne najviac mentálne chorého v celej krajine.

Rihanna je známa ako veľmi aktívny kritik slov a skutkov amerického prezidenta. Nepáči sa jej, akým spôsobom sú nastavené zákony v súvislosti s možnosťou kúpy a držania zbraní, ale aj protiimigrantská politika a mnoho ďalších nápadov, s ktorými Donald Trump prichádza. 

V aktuálnom rozhovore pre Vogue sa okrem iných tém populárna speváčka vyjadrila aj ku samotnému prezidentovi, o ktorom otvorene hovorí ako o mentálne chorom človeku. „Zdá sa, že Donald Trump je v súčasnosti najviac psychický chorý človek v Amerike,“ hovorí Rihanna pre Vogue podľa Complexu.

Odporúčané
Rihanna nakladá Trumpovi: V USA je jednoduchšie zohnať AK-47 ako víza Rihanna nakladá Trumpovi: V USA je jednoduchšie zohnať AK-47 ako víza 6. augusta 2019, 8:56

Zaujímavosťou je, že pred pár dňami prišiel s podobnými vyjadreniami aj psychológ z Harvardu, ktorý sa dokonca nebál napísať ich na svoj oficiálny profil na Twitteri. Daniel Gilbert považuje za alarmujúce Trumpove výroky v súvislosti s plánmi zničiť ekonomiku Turecka. Na otázku, či je jediný, kto vníma slová prezidenta ako nebezpečné, mu aj ďalší odborníci odpovedali, že vnímajú vyjadrenia rovnako.

Domov
Zdieľať
Diskusia