Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2019, 12:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Prvá marihuanová kaviareň v USA je otvorená. Účinky THC vylepšia špeciálne jedlá

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Ako sa ti pozdáva prírodný dizajn priestorov?

Majiteľka prvej americkej kaviarne s marihuanou Andrea Drummer nedávno privítala svojich prvých hostí. V nej nájdu návštevníci aj špeciálnu kuchyňu, odrážajúcu kalifornské chute, kde sa majú pripravovať sezónne jedlá dopĺňajúce účinky THC.

Lowell Farms: A Cannabis Cafe bude slúžiť ako príjemné a bezpečné prostredie pre všetkých k tomu, aby si užili a dozvedeli sa viac o spotrebe v novom legálnom svete kanabisu,“ cituje hovorkyňu podniku CNN.

Odporúčané
Austrália legalizovala rekreačné užívanie marihuany na osobné účely. Môžeš mať u seba až 50 gramov Austrália legalizovala rekreačné užívanie marihuany na osobné účely. Môžeš mať u seba až 50 gramov 25. septembra 2019, 17:17

Ochotný personál bude zákazníkom vysvetľovať jednotlivé odrody a účinky z nich vyplývajúce na ľudský organizmus. V priestoroch podniku je možné marihuanu fajčiť vo forme jointov, ale taktiež prostredníctvom bonga. Samozrejme, dá sa presunúť aj do nefajčiarskej miestnosti.

V prehlásení kaviarne sa píše, že dôvodom jej vzniku je vytvorenie priestoru a komunity, kde si môže každý otvorene užívať vychutnávanie kanabisu. Kaviareň však má slúžiť aj pre nováčikov, ktorí nemali s marihuanou zatiaľ žiadne skúsenosti.

Takto vyzeral otvárací deň

Domov
Zdieľať
Diskusia