Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 9:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Toto video viedlo k zadržaniu Tekashiho. Zaznamenáva streľbu a výtržnosti

HUDBA 6IX9INE STREĽBA VIDEO
Uložiť Uložené

Newyorská polícia zverejnila video, na základe ktorého sa rozhodla zatknúť Tekashiho a niektorých členov gangu Nine Trey.

  

6ix9ine bude aj počas aktuálneho týždňa bojovať o svoju slobodu po tom, čo sa s federálnou políciou dohodol na úzkej spolupráci. Na verejnosť sa postupne dostávajú aj dôkazy, s ktorými americké úrady doteraz operovali.

Nedávno uzrela svetlo svetla nadávka, kde si známy raper objednáva likvidáciu Tekashiho u šéfa jeho vlastného gangu Nine Tredy a aktuálne sme sa dočkali aj zverejnenia záberov z bezpečnostnej kamery. Na tých máme možnosť vidieť, ako sa Tekashiho gang stretáva na boxerskom zápase v Barclays Centre s konkurečným Casanova.

Strhla sa potýčka a aj keď video nesprevádza zvukový záznam, polícia tvrdí, že padli aj výstrely, pri ktorých sa však nikto nezranil. Pár dní na to, 19. novembra, už 6ix9ine a ďalší jeho kolegovia z nebezpečného gangu sedeli za mrežami. Dúhovému raperovi v tom čase hrozil za všetko, čo on a jeho skupina napáchali, až 47-ročný trest, resp. doživotie. 

Ako už všetci vieme, krízovú situáciu sa rozhodol vyriešiť tak, že sa ku všetkému priznal a dohodol sa s FBI. Zároveň sa postupne dozvedáme, že po prípadnom prepustení na slobodu má 6ix9ine v pláne pokračovať v kariére rapera a odmieta program na ochranu svedkov. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46
Domov
Zdieľať
Diskusia