Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 14:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish prezradila, že Rihanna je celebritou, ktorej sa najviac bojí

HUDBA BILLIE EILISH RIHANNA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka je stále priveľmi pokorná na to, aby sa stretla so skúsenejšou kolegyňou.

Billie Eilish sa netají, že je pre ňu Rihanna obrovskou inšpiráciou, obzvlášť po stránke obliekania a prístupu k móde. Aj ona totiž razí myšlienku, že sa má žena cítiť vo svojom outfite v prvom rade pohodlne a sebavedomo. 17-ročná speváčka taktiež považuje vlastnú charakteristicku selekciu outfitov za ochranný mechanizmus, čo ešte v roku 2014 nahlas prehlásila v jednom príhovore aj kráska z Barbadosu. 

Odporúčané
Kto je brat Billie Eilish a prečo je najdôležitejšou osobou v jej kariére? Kto je brat Billie Eilish a prečo je najdôležitejšou osobou v jej kariére? 18. septembra 2019, 10:46

Aktuálne dostala v rámci krátkej reportáže Billie Eilish otázku, ktorej celebrity sa najviac bojí. Po krátkom zamyslení vyslovuje práve meno Rihanny. „Stretla by som sa s ňou, iba keby chcela ona. Celý život som nechcela stretnúť svoje idoly, pretože som ich nechcela otravovať,“ vysvetľuje popová hviezda.

Reportérka ju uisťuje, že by sa s ňou Rihanna určite rada stretla a my očakávame, že keď sa tak stane, výsledkom bude veľký hit. Obe si však zakladajú na prirodzenosti, čo bude hrať rolu aj v tomto prípade. 

O strachu zo stretnutia s Rihannou hovorí Billie Eilish v posledných 40 sekundách reportáže

Domov
Zdieľať
Diskusia