Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2019, 16:25
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Muž fackal svoju malú dcérku pri tom, ako ju učil chodiť. Polícia ho vypátrala vďaka influencerom

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA
Uložiť Uložené

Video, v ktorom týra vlastné dieťa, sa stalo tak virálnym, že sa napokon podarilo identifikovať jeho totožnosť.

Ľudia na internete zostali znechutení po tom, čo sa na sociálnych sieťach objavilo video agresívneho a tyranského otca, ktorý svoju malú dcérku učil chodiť nie veľmi edukatívnym spôsobom. Dievčatko pri tom fackal a používal skutočne neprípustné výchovné metódy.

Video sa za krátky čas stretlo s množstvom reakcií a zhrození ľudia sa ihneď pustili do vášnivej debaty. Ako informuje portál MSN, násilnému mužovi, pochádzajúcemu z Palestíny mnohí používatelia priali tie najhoršie tresty. Niektorí označili aj organizácie UNICEF či OSN, ktoré sa zaoberajú ochranou detí.

Nepublikovateľné video zdieľali okrem „bežných“ používateľov aj mnohí influenceri, ktorí sa správaním otca nestačili diviť. Na základe medializovania prípadu prostredníctvom sociálnych sietí sa napokon podarilo daného tyrana identifikovať.

Odporúčané
Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol, napísala do denníka 15-ročná Alyssa Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol, napísala do denníka 15-ročná Alyssa 2. marca 2019, 10:44

Ide o Palestínčana žijúceho v Saudskej Arábii. Jeho kolegovia v práci ho vraj vnímajú ako veľkého čudáka. Takmer s nikým nekomunikuje a vlastní spolupracovníci ho poriadne ani nepoznajú. Muž sa napokon po vlne hejtu rozhodol verejnosti ospravedlniť. Tvrdí, že len chcel naučiť svoju dcéru chodiť a že videozáznam je starý.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Batoul Abdallah / بتول عبدالله (@batoulabdallah92),

Odporúčané
Len 12-ročné dievča vyvraždilo rodinu, zakázali jej totiž chodiť s 23-ročným priateľom. Keď ich zatkli, požiadal ju o ruku Len 12-ročné dievča vyvraždilo rodinu, zakázali jej totiž chodiť s 23-ročným priateľom. Keď ich zatkli, požiadal ju o ruku 30. marca 2019, 12:35

Údajne ho mala z pomsty uverejniť jeho bývala manželka. Svoje niekdajšie správanie odôvodňuje tým, že bol vo veľkej psychickej záťaži a mal mnohé problémy. V jeho opatere sú totiž až štyri malé deti. Saudskoarabská polícia však už muža zatkla a všetky deti mu boli odobraté. Aktuálne čelí obvineniu z domáceho násilia a týrania trojročnej dcéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia