Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2019, 10:44
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol, napísala do denníka 15-ročná Alyssa

ZAUJÍMAVOSTI VRAŽDA VRAŽDY SPÁCHANÉ DEŤMI
Uložiť Uložené

O jej temnej stránke nik netušil.

Nikto by to na ňu nepovedal. Ľudia ju mali radi, správala sa ako klasický tínedžer. „Vždy bola taká sladká a všetci ju milovali, bola úžasná,“ povedala jedna z jej kamarátok. Po vražde sa ukázalo, že jej myšlienky boli oveľa temnejšie. Príbeh o Alysse je jedným zo série článkov, ktoré nájdeš pod tagom Vraždy spáchané deťmi.

Bustamantová sa narodila 28. januára 1994, nemala však príkladných rodičov. Jej matka Michelle bola narkomanka a holdovala alkoholu. Jej otec Caesar sa dostal do väzenia za výtržnosti. Starostlivosť o Alyss a jej mladších súrodencov prebrali starí rodičia, ktorí sa o deti starali oveľa lepšie, poskytli im stabilný domov. Žili na vidieku v St. Martins, čo je neďaleko hlavného mesta Jefferson City v štáte Missouri.

„Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol,“ napísala do denníka 15-ročná Alyssa. Z jej príbehu mrazí
„Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol,“ napísala do denníka 15-ročná Alyssa. Z jej príbehu mrazí Zdroj: murderpedia.org

V škole sa jej darilo, dostávala zväčša hodnotenia A a B. Priatelia ju opisovali ako vtipné dievča, ktoré malo obľubu v poézii. Pravidelne navštevovala kostol a zúčastňovala sa viacerých aktivít pre mládež. Bola priateľská, no chýbalo jej sebavedomie. To, že by mohla niekoho zabiť, však nik nepredpokladal.

Pokúsila sa o samovraždu, začala brať antidepresíva

V roku 2007 sa pokúsila zabiť. Strávila 10 dní v psychiatrickej nemocnici a užívala antidepresíva. Napriek liekom si stále ubližovala, rezala si zápästia. Na pravidelné dávkovanie niekedy zabúdala. „Z ničoho nič si spomenula, že si musí dať lieky,“ opísala jedna z jej kamarátok.

Alyss bola na internete úplne iným človekom v porovnaní s reálnym životom. Na svojom profile na sociálnej sieti písala o tom, ako nenávidí autority. „Zlé rozhodnutia robia skvelé príbehy,“ napísala v jednom statuse. Na svojom účte na YouTube a MySpace uviedla ako hobby zabíjanie ľudí a rezanie.

Na video platformu dokonca nahrala krátky post, v ktorom sa pokúsila strčiť svojich bratov do elektrického plota. „Tu by sa to mohlo podariť, tu by sa mojim bratom mohlo niečo stať,“ píše v popise pod videom. Dňa 21. októbra 2009 nakoniec zabila 9-ročné dieťa.

„Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol,“ napísala do denníka 15-ročná Alyssa. Z jej príbehu mrazí
„Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol,“ napísala do denníka 15-ročná Alyssa. Z jej príbehu mrazí Zdroj: murderpedia.org

Chodila k nim rada na návštevu

Domov
Zdieľať
Diskusia