Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou ČSOB.
29. septembra 2019, 11:42
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Na Slovensku vznikla linka pre všetkých, ktorí prezrádzajú spoilery a kazia filmový zážitok ostatným

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skoro každý z nás má kamoša, ktorý nemá problém vyzradiť, kto na konci dlho očakávaného filmu zomrie a ako bude vyzerať záver.

Pozná to skoro každý z nás. Tešíš sa, kedy konečne uvidíš v kine dlho očakávaný film, zrazu však príde kolega alebo spolužiak a opýta sa ťa, čo hovoríš na to, že zomrel konkrétny hrdina, ktorý bol niekoľko pokračovaní kľúčovou postavou.

Bez predošlého upozornenia vyzradí, ako sa to stalo a aký to malo dopad na celý film. Pridá k tomu aj rozuzlenie zápletky z predošlých častí a dostane ťa do situácie, kedy už vlastne ani nemusíš kino vôbec navštíviť. 

Z napínavého príbehu sa kvôli minúte jeho rozprávania stane nudné dvojhodinové sledovanie filmu, pri ktorom dopredu vieš, kto klame a aká je motivácia postáv. Jediná možnosť, ako si aspoň trochu spríjemniť vyspoilovaný zážitok, je kopa jedla. A potom vyrušuješ ostatných divákov v sále. 

Na druhej strane, mnohí z nás sa nájdu aj v pozícii, kedy sme obľúbený film navštívili ešte v predpremiére a o šokujúcom závere sa chceme pobaviť s čo najväčším počtom ľudí. Myslíme si, že vyzradenie malého tajomstva nemôže pokaziť ostatným zážitok a túžba po spoločných konšpiráciách je silnejšia ako zdravý rozum. 

Odporúčané
Dokážeš zohnať do 5 minút v centre Bratislavy popcorn? Slováci spravia pre lístky do kina (takmer) čokoľvek Dokážeš zohnať do 5 minút v centre Bratislavy popcorn? Slováci spravia pre lístky do kina (takmer) čokoľvek 5. septembra 2019, 17:00

No a známou skupinou sú aj trollovia na internete, ktorým robí dobre, keď ostatným skazia radosť. Pre všetkých teraz ČSOB spustila špeciálnu spoilerovú linku, kde sa môžeš s filmovým profesionálom porozprávať, čo ťa v najnovších tituloch aktuálne bežiacích v kine prekvapilo.

Terapia je k dispozícii na čísle 0901 910 494, kde ťa tolerantný a zároveň problematiky znalý človek s radosťou vypočuje a rozbehne s tebou diskusiu o tom, čo bude s Iron Manom a čo mal znamenať ten šokujúci záver zatiaľ posledného Johna Wicka.

Na Slovensku vznikla linka pre všetkých, ktorí prezrádzajú spoilery a kazia filmový zážitok ostatným
Zdroj: ČSOB

ČSOB dáva do pozornosti aj svoj Fun účet, s ktorým môžeš získať lístky do kina zadarmo a možnosť zapojiť sa do súťaže, kde v žrebovaní môžeš vyhrať okrem permanentiek do kina napríklad predplatné HBO GO na rok úplne zadarmo, prípadne dokonca výlet do filmového štúdia pre dve osoby s preplateným ubytovaním. To však nie je ani zďaleka všetko. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia