Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou ČSOB.
5. septembra 2019, 17:00
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Dokážeš zohnať do 5 minút v centre Bratislavy popcorn? Slováci spravia pre lístky do kina (takmer) čokoľvek

FILMY A SERIÁLY CINEMAX
Uložiť Uložené

V uliciach hlavného mesta sme zisťovali, čo všetko sú Slováci ochotní spraviť, aby dostali lístky do kina zadarmo. Získať ich môžeš aj ty.

 

Posledné slnečné dni sme využili na to, aby sme Slovákom rozdali zopár lístkov do kina. Úlohou náhodných okoloidúcich, ktorých Šajmo oslovil, bolo splniť jednu netradičnú aktivitu. 

Mladého chalana náš moderátor presvedčil, aby zavolal mame a oznámil jej, že prestupuje na úplne inú školu, ďalší zasa za pár minút zohnal v centre Bratislavy popcorn.  To však nie je ani zďaleka všetko, viac sa už však dozvieš v samotnom videu. 

Všetkým odvážnym respondentom sme za ochotu venovali dva lístky na ľubovoľné predstavenie v sieti Cinemax. Dobrou správou však je, že ich môžeš bez platenia získať aj ty. Stačí si založiť FUN účet od ČSOB a môžeš si užívať aj veľa ďalších výhod.

Je úplne jedno, či si starý alebo nový klient, o množstvo zaujímavých cien môžu hrať všetci. Zapoj sa do súťaže a v žrebovaní tak môžeš vyhrať okrem permanentiek do kina napríklad predplatné HBO GO na rok úplne zadarmo, prípadne dokonca výlet do filmového štúdia pre dve osoby s preplateným ubytovaním. To však nie je ani zďaleka všetko. 

Dokážeš zohnať do 5 minút v centre Bratislavy popcorn? Slováci spravia pre lístky do kina zadarmo (skoro) čokoľvek
Dokážeš zohnať do 5 minút v centre Bratislavy popcorn? Slováci spravia pre lístky do kina zadarmo (skoro) čokoľvek

Domov
Zdieľať
Diskusia