Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2019, 11:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho bude stáť odstránenie tetovaní viac ako 100-tisíc dolárov, proces by mal trvať minimálne rok

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Odborník vyhodnotil, čo by musel Tekashi podstúpiť, keby chcel vstúpiť do programu na ochranu svedkov.

Tekashi bojuje o slobodu aj počas aktuálneho týždňa. Pred súdom vypovedá v neprospech nebezpečného gangu Nine Trey, čo by mu však mohlo spôsobiť problémy aj v prípade prepustenia, a tak sa čoraz častejšie hovorí aj o možnosti, že sa zapojí do programu na ochranu svedkov. V tom prípade by musel podstúpiť kompletnú zmenu identity vrátane mena, bydliska aj vzhľadu a nikto by o ňom s veľkou pravdepodobnosťou nikdy viac nepočul. 

V tejto súvislosti prichádza Complex s informáciami priamo od odborníka na odstraňovanie tetovaní, ktorý veľmi otvorene tvrdí, že by sa dokázal na tele dúhového rapera poriadne nabaliť. Podľa jeho slov by musel 6ix9ine využiť v súčasnosti najkvalitnejší stroj, ktorý síce dokáže jeho tetovania natrvalo odstrániť, trvalo by to minimálne rok

Odporúčané
Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky 19. septembra 2019, 21:21

Zároveň sprevádza procedúru aj séria nepríjemných vedľajších účinkov a kožných ekzémov. Podľa všetkého by mohol byť problém odstrániť farebné časti, čo sa týka tých čiernych, odborník nevidí žiadny problém aj s prihliadnutím na odtieň Tekashiho kože. Bolesť je údajne nepríjemná a trvá aj pár dní po odstraňovaní. 

Pre Tekashiho by mohlo byť kritické, že by odstraňovanie tetovaní na viditeľných miestach trvalo dlho. Môže však využiť špeciálny make-up, ktorý dokáže dočasne zakryť úplne všetko. 

Čo sa týka samotnej ceny, 6ix9ine si bude musieť pripraviť poriadny balík. „Tento človek zaplatí moj nájom na rok,“ žartuje odborník na adresu dúhového rapera. S prihliadnutím na počet potrebných sedení a rozsah tetovaní na tvári, krku a rukách, odborník odhaduje, že by to celé mohlo stáť viac ako 100-tisíc dolárov. Procedúra je údajne natoľko kvalitná, že by pravdepodobne neostali ani známky po tetovaniach. 

Odporúčané
Ako môže dopadnúť Tekashi, ktorý udal celý gang výmenou za slobodu? Toto sú tri najpravdepodobnejšie scenáre Ako môže dopadnúť Tekashi, ktorý udal celý gang výmenou za slobodu? Toto sú tri najpravdepodobnejšie scenáre 17. septembra 2019, 17:34
Domov
Zdieľať
Diskusia